radyobir
radyobir

"3 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum"

Önceki akşam Karaköy Mana adlı mekan'da ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile akşam yemeği yiyen şarkıcı Halil Sezai, magazin muhabirlerini görünce masasından kalkarak ''Arkadaşlar hava çok soğuk sizleri bekletmeyeyim'' diyerek gazetecilerin yanına geldi.

08 Aralık 2018 10:36 | Güncelleme :08 Aralık 2018 10:38 | Kategori: Magazin

Sezai, ''Arkadaşlar yeni bir yapım şirketi kurdum. Yeni filim için kolları sıvadım, daha öncede bir yapım şirketim vardı. Fakat battı, sizin  bundan haberiniz  yok mu? '' dedi. Yanında bulunan ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ve iki genç arkadaşı Soner Han ile Kaan Çakır için ''Fotoğraf çekiminden geliyoruz. Mehmet bu iki arkadaşın muhteşem fotoğraflarını çekti. İki genç daha çok ufaklar fakat söz yazıp ve beste yapıyorlar. Yapımcı olarak ilk işim onların albümünü çıkartmak olacak, ona hazırlanıyoruz'' dedi. Gazetecilerin, ''Mehmet Turgut'un kaşesi pahalı mı?'' sorusu üzerine Sezai ''Bizim aramızda Mehmet ile  paranın lafı olmaz'' dedi. Mehmet Turgut araya girerek ''Baksanıza yıllardır botlarım yırtık patlak'' diyerek gülmeye başladı. Sezai ''Ben de 3 yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum gocunmuyorum'' diyerek yakında 10 şarkıdan oluşan ilk kez Sıngle çıkaracağını söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI