radyobir
radyobir

"ABD'liler S-400'leri uydudan izleyecek"

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, ''S-400'lerin gelişi öncesi ve sonrası başta ABD ve İsrail olmak üzere burayı uydularla her gün özel olarak izleyecekler. Ayrıca üs etrafındaki 'tarla satın almalar' için bölgesel ziyaretler artacaktır'' iddiasını öne sürdü.

11 Temmuz 2019 06:50 | Kategori: Dünya

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş, Türkiye'nin satın aldığı S-400 sistemleri hakkında ABD'nin olası hareketlerini değerlendirdi. Karakaş, ABD'nin, S-400'lerin kurulacağı bölge yakınlarında tarla satın alabileceği iddiasını öne sürdü. Karakaş'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

''Sonuç olarak; S-400’lerin gelişi öncesi ve sonrası başta ABD ve İsrail olmak üzere burayı uydularla her gün özel olarak izleyecekler ve istihbarat raporları hazırlayacaklardır. Ayrıca üs etrafındaki "tarla satın almalar” için bölgesel ziyaretler artacaktır''.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI