radyobir
radyobir

"Ailece gelen tekliflere sıcak bakıyoruz"

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal, ikiz bebekleri Piraye ve Rutkay Kerim için Nişantaşı City's AVM'de alışverişe çıktılar.

22 Şubat 2019 12:48 | Kategori: Magazin

Bebek mağazaları dolaşan çift, ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Rutkay ile Kamal, ailece birlikte gelecek reklam tekliflere sıcak baktıklarını söylediler. "Bebekler 8 aylık oldular. Gelişsinler diye ne oyuncak alınır araştırmasını yaptık ayrıca alışverişe çıktık" diyen çift,  "Ailece gelen reklam teklifler var mı? soruya "Ailece çok teklifler var. Sıcak da bakıyoruz. Bebekleri oynatırken biraz kollamak istiyoruz aslında, saniyelik olabilir belki. Bende 1,5 yaşında ilk televizyona çıkmışım ve 5 yaşında babamla ilk tiyatro sahnesine çıkmışım. O yüzden çocuklarımı o konuda hiç sakınmıyorum"  son dönem anne- babaların organikçi olmasını doğru olup olmadığı bir başka soruya ise "Çok titiz bir anne değilim eşim de öyle. Çok hastalık hastası bir anne değilim. Daha özür daha cesaretli olmaya çalışıyoruz açıkçası. Çok titizlik ve hijyende doğru bulmuyoruz açıkçası. Her kesin bebeği ne yiyorsa  bizimkiler de onu yiyor" diye cevap verdiler.  

"Neler yapıyorsunuz bu aralar?" sorusuna  başarılı oyuncu "Ben Güldür Güldür de eşim Vurgun dizisinin setine gidiyor. Aslında ben evde komedi yapıyorum eşim de Drama" şeklinde yanıtladı. 

Yılmaz Erdoğan'ı destekliyoruz

'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmini vizyondaki ikinci haftasında Netflix'e satan Yılmaz Erdoğan'a gelen tepkilere hakkındaki soruya'da Doğa Rutkay,"BKM bizim aile zaten biliyorsunuz. Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar hangi yoldan giderse biz onları destekleriz. Ben Netflix'i çok seven biri olarak sinemanın burada olmasını çok can yakıcı bir şey olacağını düşünmüyorum. Seyirci de küsmemiş hafta sonununa baktınız mı iyi bir artış olmuş. Tek bir film üzerinde genel bir yargıya varmak yanlış. Netflix Dünyanın her yerinde böyle hamleler yapıyor. Sonuç da dünyanın bir çok ülkesine açılıyoruz"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI