radyobir
radyobir

"Amerika'ya dönüp garsonluk mu yapacağım?.."

Nazlı Ilıcak'ın sunduğu sohbet programı "Pazar Gezmesi"ne bu hafta oyuncu Canan Ergüder konuk oldu.

20 Kasım 2015 01:00 | Kategori: Magazin

Kanal D’nin sevilen dizisi "Güllerin Savaşı”nda Gülfem’i canlandıran ünlü oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.

Amerika’da yaşarken oyunculuk yapmak için nasıl Türkiye’ye döndüğünü anlatan Ergüder, "Türkiye’ye dönmeyi hiç düşünmüyordum. Çünkü o sırada evliydim. ‘Bıçak Sırtı’nda rol almak üzere Türkiye’ye döndüm. Sonra Erol Avcı beni ‘Bıçak Sırtı’ndan sonra, Binbir Gece’ye geçirmek istedi. Ben de hayır diyemedim. Çünkü, ‘Ben ne yapacağım, Amerika’ya dönüp bir daha garsonluk mu yapacağım’ dedim."

"Hayatımı garsonluk yaparak geçirmek istemiyordum. Eşimle de bazı kırgınlıklar oldu ama ben mesleğime çok aşığım. Mesleğimi yapmadan bir ilişki içinde barınamam. Kaldı ki araya çok büyük mesafeler girdi ve ben onun vaktini harcamak istemedim. Tüm bunları bir kenara bırakalım, içimden Türkiye’de yaşama isteği çıktı. Buraya gelince dünyam, görüşüm açıldı” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI