radyobir
radyobir

"Annem" dizisinin setinde kavga!..

'Annem' dizisinin oyuncusu Cansu Dere, kostüm nedeniyle sanat yönetmeniyle sette kavgaya tutuştu. Tarafları yapımcı sakinleştirdi.

06 Kasım 2016 05:01 | Kategori: Magazin

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kapris kraliçesi Cansu Dere, ‘Annem’ dizisinin setinde kaprisleriyle yine başrolde… Bir dönem rol aldığı ‘Sıla’ dizisinin çekimlerinde partneri Mehmet Akif Alakurt ile tartışan Cansu Dere, dizi final yapıncaya kadar partneriyle küs kalmıştı. O dönem kaprisleriyle manşetlere taşınan hatta sette çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle adı ‘kapris kraliçesi’ne çıkan Dere'nin ‘Annem’ dizisinin setinde bu kez sanat yönetmeniyle tartıştığı iddia edildi.

Sanat yönetmeninin kendisi için belirlediği kostümde sorun yaratan  Dere, setin ortasında bir anda bağırmaya başladı. İkili arasındaki sesler giderek yükselince araya yapımcı girdi. Yapımcı tarafları sakinleştirerek ara verilen çekimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI