radyobir
radyobir

"Aynı evde kalmıyoruz..."

Başarılı oyuncu Burak Deniz, "Fi" dizisinde oynayan sevgilisi Büşra Develi ile önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

07 Aralık 2017 02:00 | Kategori: Magazin

Yeni aldığı Mercedes marka araç ile sevgilisiyle gezmeye çıkan çiftin plakaları isimlerinin baş harfleri "B ve D " oluşması dikkatlerden kaçmadı. Araçlarını otoparka bırakan ikiliden Deniz, Vespa  marka motoruna bindi. Burada basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden genç oyuncu, "Burak ile biraz gezdik. Şimdi ikimizinde farklı işleri var. Malum aynı evde yaşamıyoruz." diyerek gözlerden kayboldu.



BU BİZİM EKMEK PARAMIZ

Sevgilisi Büşra Develi gibi kendisinin de bir Vespa motor kullanan Burak Deniz'e "Hazal Kaya ile aynı dizidesiniz.Nasıl tepkiler  alıyorsunuz?" sorusuna "Dizimiz her hafta reytinglerde birinci geliyor. Oyuncu kadromuzda çok iyi ve tecrübeli o yüzden reyting kaygımız yok. Bizde çok başarılıyız." cevabını verdi. Geçtiğimiz dönemde ise Hande Erçel'le de beraber başrolü paylaşan Deniz'e " Sizce Hazal Kaya'ylamı oynamak daha rahat, yoksa Hande Erçel'le mi? sorusu yönelten gazetecilere " Hande'yle oynadığımız dizi çok farklı bir projeydi. Bu farklı bir proje, ikisiylede oynamaktan keyif aldım. İkiside başarılı oyucular." dedi. So zamanlarda bir çok oyuncunun dizi dakikalarının uzunluğundan yakındığı hatırlatın  Burak Deniz, " Yani yapabilceğimiz birşey yok. Kanallar böyle istiyor. Bir reklam pastası var. Ben böyle oynamaktan gocunmuyorum. Sonuçta bu bizim ekmek paramız. Şikayet edemem" diyerek motoruyla sevgilisinin yanına gitti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI