radyobir
radyobir

"Ayrılık" Kadıköy'de

2017-2018 sezonu ile 2. yılına giren "Ayrılık" adlı oyun, 24 Ekim Salı Günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde izleyicisiyle buluşacak.

23 Ekim 2017 18:06 | Kategori: Kültür & Sanat

Ünlü yazar Behiç Ak'ın "Ayrılık” adılı kitabından uyarlanan oyun, bir yıl önce ayrılmış bir çiftin bir yıl aradan sonra bir araya gelmesiyle giriştikleri evlilik ve ayrılık süreçlerinin ironik ve gülmeceyle yüklü bir sorgulamasını anlatıyor.

"Prof Dr. Semih Çelenk’in rejisiyle, "Ayrılık” oyunu ikili hayata ilişkin, budalalıklarımıza, sevimliliklerimize ilişkin eğlenceli ve sıcak bir güldürü haline geliyor ve her an'ı birilerimizin hayatında yaşadığı anlarla örtüşüveriyor. Sahnedeki insanlar izleyenlere bir anda çok tanıdık gelirken, sonrasında bu hataları hiç yapmamışız, yapmazmışız gibi oluyor. Onların budalalıklarına, şaşkınlıklarına gülüyoruz.

Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın görkemli oyunculuğuyla, oyun bir komedi fırtınasına dönüşüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI