radyobir
radyobir

"Ayrılık yok, Candan'ı çok seviyorum!.."

Candan Erçetin'i Açıkhava konserinde 23 yıllık sevgilisi Hakan Karahan yalnız bırakmadı. Yaklaşık iki ay önce ilişkilerinin bittiği ve Elif Kıramer'le flört ettiği iddia edilen Karahan, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

21 Ağustos 2017 02:24 | Kategori: Magazin

Candan Erçetin, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriylr bir araya geldi. Yaklaşık 5 Bin kişinin katıldığı konseriyle müzik ziyafeti veren Erçetin, tam not aldı.

HABERLER TAMAMEN ASILSIZ

Candan Erçetin'i Açıkhava konserinde 23 yıllık sevgilisi Hakan Karahan yalnız bırakmadı. Yaklaşık iki ay önce ilişkilerinin bittiği ve Elif Kıramer'le flört ettiği iddia edilen Karahan, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Hakan Karahan, "Yaklaşık 1985 yılından beridir, ki Candan'la da birlikte çok gittiğimiz Dragon restoran hakkında haberler çıktı. Çıkan tüm haberler saçma sapan ve yalan. Ben Candan'ı çok seviyorum. Haberler tamamen asılsız" dedi.



BOŞANMA HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Eşi Bekir Aksoy'la evliliğini bitiren Derya Çavuşoğlu, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Çavuşoğlu, "Oğlumuz okula başlayacak. O bizim için çok önemli. Ayrılığımız hakkındaki detaylar bize özel olacağı için açıklamadık. Ancak onun da iyi olmasını çok istiyorum. Oğlumuzdan dolayı ömür boyu sürecek bir akrabalığımız var. Büyük konuşmak istemem ama tekrar evlenmeyiz. Tekrar evlenip, ilişkimizi devam ettirme şansımız olsa boşanmazdık" şeklinde konuştu.

Geceye "Şehir” şarkısıyla başlayan Erçetin’e sahnede ilk konserinde olduğu gibi Ceza eşlik etti. Candan Erçetin "Bu şarkı gerçekten Ceza sayesinde var” dedi.  



Erçetin, 10 kişilik orkestrasıyla verdiği konserinde, tüm sahneyi kaplayan led ekranlara yansıtılan görüntülerle seyirciyi bir kez daha adeta İstanbul’un her köşesine götürdü. 

Candan Erçetin açılış konuşmasında, "İstanbul bazen bizi üzüyor, kırıyor. Biz de zaman zaman bu şehre kafa tutuyoruz. Biz bazen ona hoyrat davranıyoruz ama o bize her zaman nazikçe evsahipliği yapıyor. Beni en heyecanlandıran tarafı ise güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemesi. Birbirimize karşı güç savaşının şahidi de bu şehir. Biz hep biraz daha fazlasına sahip olmanın peşinde koşarken şehir bize kıs kıs gülüyor” dedi. 

"DEMEK Kİ BEN YALNIZ DEĞİLMİŞİM”

"Sensizlik” şarkısından önce ise ünlü şarkıcı, "İstanbul’da benim çokça kapıldığım bi duygudur yalnızlık. Bu şarkının bestesi Nuri Irmak’a ait, sözleri naçizane bana ait. Bu şehir belki çok kalabalık olduğundan mıdır bilinmez, insanı çokça yalnız hissettiriyor. Belki de bana öyle geliyordur” dedi. Şarkının finalinde gelen alkış yağmuruna ise "Demek ki ben yalnız değilmişim” diye cevap verdi.



‘Şehir’ şarkısıyla başlayan konser, Erçetin’in ‘Elbette’ ‘Bahar’ ve ‘Yalan’ gibi dillerden düşmeyen şarkıları ile devam etti. Candan Erçetin "Bahar” şarkısından önce "Ben İstanbul’u her zaman çok güzel bulmuşumdur. Baharda güzelliği başkadır bu şehrin. Hele yanınızda her mevsimi size bahar yaşatan biri  varsa" dedi.

"Yanıyorum" türküsünü seslendirirken, sahneye çıkan Tuna isimli çocuk, Erçetin'i de seyirciyi de şaşırttı. Tuna, daha sonra türkünün ritmine uygun dansıyla herkesi kendine hayran bırakarak sahneden ayrıldı. Candan Erçetin Tuna'yı cesaretinden dolayı tebrik ederek gecenin yıldızı ilan etti.

Tüm şarkıların adeta binlerce kişilik bir koro eşliğinde seslendirildiği konser ‘Olmaz’ ile sona erdi.

Açıkhavayı dolduranların alkış ve tezahuratları dinmeyince Erçetin sahneye dönüp ‘Vardar Ovası’nı söyledi. Erçetin, gecenin finalini ise " Türkiye'nin her şehri çok güzel, nerede buluşacağımızın hiçbir önemi yok ama lütfen tekrar buluşalım” diyerek ve "Memleketim”i seslendirerek yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI