radyobir
radyobir

"Ayşegül kız kardeşim olur..."

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, önceki akşam Taksim CVK Park Bosphorus'da düzenlenen Karadeniz Gecesi'ne katıldı. Ünlü oyuncuya adının aşk dedikodularına karıştığı ikinci yönetmen Ayşegül Erbek'te eşlik etti.

04 Kasım 2017 21:49 | Kategori: Magazin

Bir hayli samimi oldukları gözlenen ikili, geceyi ayrı ayrı terk etti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Oktay Kaynarca, ilk kez aşk hayatıyla ilgili sorulara açıklık getirdi.

Ayşegül Erbek’in adının anılmasından rahatsız olduğunu belirten Kaynarca, "Ayşegül benim kız kardeşim olur. Sarılıp resim çektirip sosyal medyaya koyuyorum. Böyle bir şey söz konusu olamaz” dedi.

Kaynarca, "Hayatınız da birisi var mı?” sorusuna ise "İnsanların hayatında birileri olabilir, olmayabilir. Yalnızlık Allah’a mahsustur” diyerek kalbinde birinin olduğunu ima etti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI