radyobir
radyobir

"Bahara Yolculuk" start aldı

2013 yılında izleyiciyle buluşan ve 2 buçuk milyon kişi tarafından izlenerek büyük ses getiren Selam filminin devamı niteliğindeki Selam 'Bahara Yolculuk' sinema filminin başrol oyuncusu Aslıhan Güner film için stüdyoya girdi.

26 Ocak 2015 11:18 | Güncelleme :26 Ocak 2015 11:57 | Kategori: Magazin

Güzel oyuncu Aslıhan Güner, Yücel Arzen’in "Söz Vermiştin"  şarkısını film için seslendirdikten sonra duygularını söyle paylaştı: İlk kez  film için hazırlanan yeni bir besteyi seslendirdim. Şarkıyı okurken oldukça heyecanlandım. Oldukça duygu yüklü bir şarkıydı. Şarkıyı okurken gözlerimi kapayıp, içimden geldiği gibi söylemeye çalıştım. İnşallah tüm dinleyenler beğenir.
Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı başrolleri Aslıhan Güner, Mert Yavuzcan, Merve Sevi, Gürol Güngör, Mıktıbek Apazov ve Egemberdi Bekbeloiev’in paylaştığı ‘Bahara Yolculuk’ 13 Mart 2015’te gösterime girecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI