radyobir
radyobir

"Barışırsam çocuk yaparım!.."

Radyocu Rıza Esendemir önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Eski eşi İrem Derici'nin Lider Şahin'den ayrılması ve tekrar barışma ihtimalleri hakkındaki sorulara Esendemir, "Benim alakam yok. Barışırsak çocuk yaparım" dedi.

02 Temmuz 2017 00:27 | Kategori: Magazin

Rıza Esendemir, muhabirlerin "Eski eşiniz İrem Hanım sevgilisi Lider Şahin'den ayrıldı. Bu ayrılıkta sizin etkiniz olduğu söyleniyor. Doğru mu?" sorularına "Hayır efendim. Benimle alakalı herhangi bir durum yok" yanıtını verdi.

Muhabirlerin "İrem Derici sunduğu televizyon programı 'İrem Derici ile Eğlenme Bak' da düzenlemesinin size ait 'Nazende Sevgilim' şarkısını okudu. Peki burada size bir gönderme olabilir mi? Tekrar bir barışma olur mu?" sorularına Rıza Esendemir, "Denk gelmiş olabilir. Yok, tekrar bir barışma olmaz. Ama hayat bu. Ben kimseye kapalı değilim. Bir yerde karşılaşırsak elini sıkarım. Selamlaşırım. Bakarsın bu seferde çocuk yaparım" yanıtını verdi ve güldü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI