radyobir
radyobir

"Bekarlığa veda filmim oldu!.."

Başrolleri Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil'in oynadığı " Eski sevgili" filminin özel gösterimi önceki akşam Alkent'te yapıldı. Geceye Murat Yıldırım - İmane Elbani, Gökhan Keser ve Cem Belevi gibi ünlü isimler katıldı.

05 Mayıs 2017 00:05 | Kategori: Magazin

Gösterime filmin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'ın tüm ailesi katılarak kendisine destek verdi. 

Murat süper romantik 

Filmin davetlileri arasında Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani'de vardı. Yıldırım, "Çok güzel romantik bir komedi izledik. Eşimle güzel keyifli bir film izledik. Ben ona film boyunca çeviri yaptım. Ticaret devam ediyor bu arada. Bir insan bir yerden taşındı diye hemen iflas haberi yazılır mı? Öyle bir şey yok. İşimiz aksine daha çok büyüdü. Bebek'teki yer küçüktü. Daha büyük bir yere taşıdık. Canları sağ olsun arkadaşların" şeklinde konuştu. İmane Elbani muhabirlerin "Eşiniz Murat Bey romantik biri midir?" sorusuna "Eşim süper romantik ve büyük bir centilmendir" diye cevap verdi.



Eski sevgililer düşünsün 

Filmin başrol oyuncuları Bade İşçil ve Tolgahan Sayışman film sonu gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Sayışman film ile ilgili olarak " Çok sıcak çok güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Ben ailece herkesin günü rahatlıkla gidebileceği çok eğlenceli güler yüzle sinema salondan ayrılacağı güzel bir film oldu" dedi. Giydiği mini elbisesi ile dikkat çeken Bade İşçil ise ilk sinema filmi olduğundan söylerken, " Biz izlerken çok keyif aldık. Sahneleri de özlemiştim rol yapmayı da özlemiştim. Tolgahan gibi bir partnerim olduğu için memnunum. Çok güzel bir ekip işi çıkmış. İnşallah izleyici de çok beğenir. Senaryo geldiğinde eski sevgilimi Tolgahan'ın oynayacağı belliydi. Bende ondan iyi eski olur dedim " diyerek espri yaptı. Eski sevgilisini unutamamış insanlar filmi izlerken tekrar hatırlayabilir mi ? sorusu karşısında eşi Malkoç Sualp'ten olaylı şekilde boşanan İşçil sessiz kalırken, partnerine yardım için söze giren Sayışman" Ona yapabilecek bir şeyimiz yok. Ama film gerçekten sadece aşkı kalıcı kılmanın yolunu biliyor musunuz? sorusuna cevap arayan bir filim. Henüz evlenmeden çekimlerine başlamıştık. Benim bekarlığı veda filmin oldu" dedi. 

Kardashıan ailesine rakibiz 

Tolgahan Sayışman'ın ailesi bu önemli gece de onu yalnız bırakmadı. Eşi Almeda Sayışman, babası Haluk Sayışman, annesi Ayşe Sayışman, kayınvalidesi Albana Abazi filmi izledi.Tüm aile muhabirlerin sorularını yanıtlarken renkli anlar yaşandı. Baba Haluk Sayışman, "Çok güzel ve keyifli bir film izledik" dedi. Anne Ayşe Sayışman, "Umduğumdan daha iyi bir film izledim. Gerçekten beğendim" dedi. Bu sırada araya giren Tolgan Sayışman, "Annem beni hayatımda en sert eleştiren kişidir. Hele ki 'Elveda Rumeli'yi yaptığımız dönemlerde neler çektiğimi anlatamam" dedi. Sayışman'ın kayın validesi Albana Hanım'la olan samimiye dikkat çekiciydi. Albana Abazi, "Her zaman ki gibi çok güzel bir filmdi. Muhteşemdi" dedi. Ailesiyle birlikte poz veren Tolgahan Sayışman "Kardashian'lara rakibiz. Tayışman's diyebilirz" sözleriyle espri yaptı.



Öv beni Almeda öv 

Aile üyelerini uğurlayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti bu sefer birlikte soruları yanıtladılar. 

Kayınpederine amca dediği duyulan Abazi, " Yok ben babaanne daha şey yapamadım. Ağzım alışık değil zamanla" derken, yardımına Sayışman yetişirken . Arnavutluk'ta isimlerle hitap edildiği için bizim gibi abi anne baba yok onlarda. Direk böyle hitap ettikleri işin hala alışamadılar" diyerek konuya açıklık getirdi. Geçtiğimiz günlerde çiftin yine birlikte verdikleri röportajda Abazi'nin sözleri hatırlatılarak Ev Hayatın nasıl geçiyor ? sorusuna Sayışman, " Benim için sıkıntılı. Yanlaşılmalara sebep olabiliyor. Ama kendimi toparladım artık ütümü kendim yapıyorum çamaşırımı kendim yıkıyorum demi diyerek eşine sorarken Abaza ise "Gelişmeler var. Verdiğim o raportaj bayağı işime yaradı. Bir de iyiki yapmışım diyorum. Bir ilerleme var. Şimdi en son playstation'a başladı. Şimdi deplaystationda ilgili şikayetim var. Onu da düzeltirsen çok sevinirim. Bu Raportaj daha sonra onu da çözmüş oluruz" dedi . Eşi Almeda Abazi'nin düzeltmesi gereken şeyler var mı sorusuna ise Sayışman, " Gayet güzel yemekler yapıyor. Dün sabah bir baktım sabah 6:30'da ütü yapıyor. Öv beni öv Almeda öv beni. Bir şikayetim yok gayet mutluyum çok şükür . Allah herkese böyle bir eş nasip etsin.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI