radyobir
radyobir

"Ben çapkın değilim!.."

Komedyen Cem Yılmaz'ın 2019 yılında vizyona girecek olan "Arif v 2016" adlı filmin oyuncu kadrosunun bir kısmı önceki gün ünlü komedyenin Maçka'daki yeni ofisinde toplandı.

04 Mayıs 2017 00:42 | Kategori: Magazin

Toplantıya Cem Yılmaz, Mert Fırat, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Yeşilçam efsanesi Ediz Hun katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıdan ilk çıkan isim Ediz Hun oldu. Mekan çıkışı neler konuşulduğunu soran basın mensuplarına "Neler yapacağımızı konuştuk. Filmin çekimleri farklı mekanlarda 2.5 ay sürecek" dedi. Ediz Hun'a "Sizi komedi oynarken görmek bizle için değişik bir duygu olacak" diyen basın mensuplarına "Ben kendimi oynayacağım yani Ediz Hun'u ayrıca zamanında benimde komedi filmlerim var bu ilk olmayacak" cevabını verdi. 



Ben çapkın değilim

Toplantıdan son olarak Cem Yılmaz, abisi Can Yılmaz ve Zafer Algöz ile beraber ayrıldı. Yılmaz, "Bugün çok güzel bir toplantı yaptık. Çok kıymetli ağabeyimiz Ediz Hun bizi ziyaret etti. Bize çok büyük katkıları oldu sağ olsun, çok mutlu olduk. Yapmaya çalıştığımız şey böyle Türk sinemasıyla ilgili köklü bir geleneği devam ettirmek. Bizim için eski yeni yok, güzel ve çirkin var . Biz güzeli oynamaya çalışıyoruz" dedi.  

Geçtiğimiz günlerde Yılmaz, kendi profilinde oğlu Kemal'in bir fotoğrafını paylamış altına ise "Kemal yakışıklıymış kendi öyle söyledi" yazmıştı. Ünlü komedyenle ilgili güzel oyuncu Meryem Uzerli'den ilginç bir yorum gelmişti. Uzerli, fotoğrafın altına "Lara ile tanıştıralım" yazarak kızı ile Kemal'i tanıştırmak istediğinde bulunmuştu. Bu durumun hatırlatılması üzerine Cem Yılmaz, "İnsan gururlanıyor tabi küçük Lara'yı her zaman evimizde misafir etmek isteriz" cevabını verdi.

Cem Yılmaz'a basın mensupları, "Kemal için babasının oğlu diyebilir miyiz?" diye sordu. Cem Bey de onlara "Ne açıdan?.. Akıllı, sevimli anlamında mı yoksa her açıdan mı?" diye karşılık verdi. Haberciler ise "çapkınlık açısından" diye sorunca Cem Yılmaz da, "Ben çapkın değilim" yanıtını verdi. Ünlü komedyen, oyuncu sevgilisi Merve Çağıran'la ilgili soruları ise geçiştirdi ve aracına binerek uzaklaştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI