radyobir
radyobir

"Ben sizin Aleyna Tilki babanızım"

Kültür sanat ve eğlencenin kalbinin attığı Meydan İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, Meydan Sahne Açıkhava konserleri serisinin ilki 6 Nisan Cumartesi günü Aleyna Tilki konseri ile başladı.

07 Nisan 2019 20:32 | Kategori: Magazin

Yaklaşık 6 bin kişinin izlediği konserde Aleyna Tilki performansıyla göz doldururken, "Herkes beni parmakla gösterip pembe pembe dolaşırken, içinizden benden nefret edip aynı zamanda içimdeki olgunluğu hissedip hepiniz bana Aleyna Baba dediniz çok teşekkür ederim. Olay gerçek olmakta, içini dökmekte iyi ki varsınız.” Dedi.

Gün boyu 2 milyon kişinin ziyaret ettiği Meydan İstanbul Sahne’de, Number1 Türk FM Genel Yayın Yönetmeni Dj Kadir Çetin ile muhteşem bir DJ performans gerçekleştirdi. Sonrasında sahneye çıkan Aleyna Tilki, binlerce çocuk yaşlı hayranını karşısında görünce, "Mükemmel bir yer ve böyle bir kalabalık uzun zamandır görmemiştim çok teşekkürler” dedi. Yeni single çalışmasının bittiğini ve Temmuz ayında sürprizlerini olacağını söyleyen Aleyna Tilki, "Temmuz öncesinde de sürprizim var ona bayılacaksınız. Bu gazı bu başarıyı sizden aldım hiçbir şey sahte değil her şey gerçek. Sizi çok seviyorum. Tek istediğim karşılıksız sevme gücünüzü hayat boyu kullanın, herkesi aynı ölçüde sevin.” Dedi.

Şarkıları kadar sahne performansı ve danslarıyla da büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki minik hayranlarıyla yakından ilgilendi. Ön sıralardan kendisini izleyen fanatik hayranlarını güvenlik yardımıyla barikatın önüne aldıran şarkıcı Rap şarkısını da seslendirerek, "Ben pop şarkısı söylemeden ve tanınmadan önce rap şarkı söylerdim ve şimdi pop ile tanındım. Ama rap şarkıda başarılı olduğumu sizde beğenerek gösterdiniz.” Dedi.

Meydan İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi hakkında…

128 dönüm alana sahip olan ve yeni jenerasyon projeleri ile kapsamlı bir renovasyon sürecinden geçen Meydan İstanbul AVM, Sosyal Alanları ile, emsalsiz bir Alışveriş ve Yaşam Merkezine dönüştü. Perakende geliştirme projelerinde ‘Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi’, ‘Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi’, ve "Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerini kazanan Meydan İstanbul AVM tam anlamıyla bir alışveriş tatil köyü.

Meydan İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezinin ortasında yer alan Meydan İstanbul Sahne, profesyonel sahne altyapısı ile, kültür sanat ve eğlenceye ev sahipliği yapıyor.

Meydan İstanbul AVM, İstanbul’un en büyük çocuk oyun parkı olma özelliğini taşıyan Central Park’ı ile ve her yaşta çocuğu mutlu ediyor. Dünya’daki en yüksek güvenlik standartlarına sahip çocuk oyun parkı, çocuklara ve ebeveynlere büyük bir güven vermektedir. yifli vakitler geçirmesini sağlıyor olacak.

Meydan İstanbul AVM’de başta IKEA, Media Markt, Joker Dünyası, Boyner, Cinmaximum, Mango, LCW, Koton, Defacto, Koçtaş Fix gibi anchor markalar olmak üzere, yüzlerce ulusal ve uluslararası marka yer alıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI