radyobir
radyobir

"Bende arıza var..."

Başarılı popçu Serdar Ortaç, önceki gece Etiler'deki Saruhan Gusto'da yemek yedi. Mekanda kalabalık arkadaş grubu ile oturan popçu, kendisini bekleyen muhabirleri mekana davet etti ve soruları yanıtladı.

12 Ocak 2018 02:01 | Güncelleme :12 Ocak 2018 12:26 | Kategori: Magazin

Uzun zaman sonra geç saatte dışarıda görüntülenen Ortaç, "Stüdyodan çıktım, karnımız çok açtı. Dostum Cemal'in dükkanına geldik, bize çok iyi baktı" dedi. Kendisini işine verdiğini belirten popçu, "Birkaç tane şarkı yapıyorum, beste bekleyenler var. 'Bilsem ki' gibi slov şarkı yaptım, isimler sürpriz olsun" dedi. 2018 yılının daha iyi olacağını düşünen Ortaç, "Bu kadar olumsuz düşünen insana rağmen, ben güzel olacağını hissediyorum ve düşünüyorum" dedi. İrlanda'da bulunan eşi Chole'nin hasta olduğunu belirten Ortaç, "Orada çok üşüttü, serum yemiş bugün. Biraz daha annesi baksın, sonra yanıma gelecek" dedi. Kendisinin de üşüttüğünü belirten Ortaç, "Soğuk algınlığı yüzünden bende serum yedim, havalar kötü. Çok şükür başka bir şikayetim yok, sağlığım yerinde" dedi. 

"Ebru bugün çağırsa koşarak giderim"

Müzik sektöründe iyi şeylerin olduğunu belirten Ortaç, Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'nin barışmasına yorum yaptı. Popçu, "Çok önemli iki tane kadın, Sezen bizim büyüğümüz, Yıldız'ı çok severim ve onun gibisi gelmez derim hep" dedi. Dargınlıkların zamanla geçtiğini belirten popçu, "Zaman geçtikçe eski arızaları unutuyorsunuz, ermişlik gibi oluyor. Yıldız giderek çok iyi yaptı, çok sevindim" dedi. Ebru Gündeş ile yıllardır dargınlığı bulunan Ortaç, "Ebru beni bugün çağırsa koşarak giderim, ben sana ne yaptım, gözünü seveyim, senden özür dilerim derim" dedi. Kendisine de öz eleştiri yapan Ortaç, "İtiraf etmem lazım, bende de arıza var. Ben eskiden olduğu için konuşmaya çekindim. Bu işlere hep yabancı oldum, siyaset, politika gibi işler bana hep uzak oldu. Bende ona çok destek olmadım, sanırım oda buna kızdı" dedi. 



"Benim maneviyat duygularım yok"

Yıldız Tilbe gibi elinde çiçeği ile Ebru Gündeş'e gider misiniz? sorusuna yanıt veren Ortaç, "Benim maneviyat duygularım yok, yapamıyorum. Yapmam lazım, ancak olmuyor. Belki siz buna vesile olursunuz, o zaman giderim" dedi. Ebru Gündeş'in bu durumla karşılaşmasına kızmayacağını belirten Ortaç, "Bizim onunla çok eski hukukumuz var, 94 yılından beri her şeyimi biliyor. Beni müzik sektörüne o soktu, bence kızmıyordur. Magazinde öyle yazılıyor, biz karşılaşınca sohbet ediyoruz" dedi. Birkaç kez denk geldiklerini belirten popçu, "Birbirimizi görünce sohbet ediyoruz, ancan aramızda bu konular hiç açılmadı. Yani bana dargınlık var gibi bakmadı, buna vesile olacak bir durum olmadı" dedi.

"Hayatta en büyük oldum, Serdar Ortaç oldum"

Hayatta küs olduğu kimsenin olmadığını belirten Serdar Ortaç, "Artık hayatımda dünya bir yana, minare bir yana. Kimseye kolay kolay kızmam ve darılmam, benim umrumda olan tek şey sağlığım, karım ve ailemi nasıl büyüteceğimi düşünmek. Ben sadece bunlarla uğraşıyorum, çünkü hiç birşey için değmez. Al işte en büyük adam oldum, Serdar Ortaç oldum. Bundan sonra nereye çıkayım, bunun üstü yok. Değmez, yaşıyorsun ve gidiyor. Hayatta güzel eserler bırakırsan, ileride herkes sana dua ederse benim için son nokta olur" dedi.
 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI