radyobir
radyobir

"Beni bikinili yakalayamayacaksınız..."

Süperstar Ajda Pekkan önceki akşam Etiler Gürkan Şef'te magazin basınına iftar verdi. Mekanın üst katında vip oda kapatan Ajda Pekkan, muhabir ve kameranlarla yemek öncesi sohbet etti.

21 Haziran 2017 00:36 | Kategori: Magazin

Gri pantolonu ve beyaz tişörtüyle göz kamaştıran Süperstar, orucunu açmadan önce ezan bitene kadar dua etti. Ajda Pekkan, orucunu mercimek çorbası ile açtı.

"Albüm yaza geç kaldı”

Gürkan şefin şovlarıyla sunulan yemek sonrası Ajda Pekkan, basın mensuplarına teşekkür etti. Süperstar, "Hepimize hayırlı ramazanlar, iyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Hep beraber olduk ne güzel” dedi. Bayramda yavru vatan Kıbrıs’ta sahne alacak olan Süperstar yoğun bir koşturmanın içinde olduğunu söyledi. Ajda Pekkan, "Çok yoğunum bu aralar, bayramda Kıbrıs’ta sahne alacağım. Stüdyo var bir tarafta, orkestra çalışmaları var, kıyafetler provaları var böyle bir koşturmaca içerisindeyim” dedi. Çıkaracağı yeni albümün geç kaldığını söyleyen Pekkan, "Yeni albüm birazcık geç kaldık. Herşey üst üstte oldu. Birazcık bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var. Yazı çok kötü kaçırdık. Mevsimsel olarakta yazı daha tam yaşayamadık. O yüzden birazcık farklı yerlerde yazı yaşamak istiyoruz ve 1 ay gecikmeli olarak gireceğiz stüdyoya” dedi.



"Farah, filmde şarkılarımı okuyacak”

Komedyen Cem Yılmaz’ın çekimlerine başladığı ‘Arif v 216’ filminde Ajda Pekkan şarkıları kullanılmasıyla ilgili Süperstar, "Farah Zeynep Abdullah, Ajda Pekkan’ın şarkılarını söyleyecek. Ozan Güven’in robot karakteri 216 Ajda Pekkan’a hayran,  Ajda Pekkan’ı da orada Farah Zeynep Abdullah canlandıracak ve benim şarkılarımı seslendirecek. dedi. Filmde kendisini canlandıracak olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın kıyafetine birlikte karar verdiklerini söyleyen Ajda Pekkan, "Filmde Farah’ın giyeceği kıyafetleri birlikte seçtik. Bende karıştım şöyle olsun diye, güzel bir anı olacak” dedi.

Tarkan’dan beklenen albüm olmuş

Çıkardığı ’10’ adlı albümüyle dünya listelerine giren Tarkan’ın albümünü çok beğendiğini söyleyen Süperstar, "Hayırlı uğurlu olsun, her zamanki Tarkan albümü çok beğendim.” dedi. Yaşar Gaga’nın albümünde Tarkan’ın Sezen Aksu ile yaptığı ‘Ceylan’ şarkısında Minik Serçe’yi arayıp tebrik ettiğini söyleyen Pekkan, "Ceylan şarkısı çok güzel olmuş, Sezen’i arayıp söyledim. Olağanüstü şarkı ‘Ceylan’ diyerek tebrik ettim” dedi.

"Bkinili yakalayamayacaksınız beni”

Çıkaracağı albüm sonrası tatile çıkacağını söyleyen Ajda Pekkan, bikinli görüntülenme korkusunu olmadığını söyledi. Süperstar, "Tatile hemen kaçacağım. Bodrum veya yurtdışında yakalamayacaksınız beni, çocuklar beni yakalayıp ne yapıcaksınız?”  diyerek kahkaha attı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI