radyobir
radyobir

"Beni hep açlar buluyor!"

Diva Bülent Ersoy, önceki akşam Develi adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Yemeğinin ardından Nişantaşı'nda bir mağazaya geçti. Alış veriş sonrası Ersoy mağaza çıkışında basın mensuplarıyla sohbet etti.

11 Eylül 2017 02:22 | Kategori: Magazin

"Tarkan Harbiye’de konser veriyor gidecekmisiniz?" sorusuna sanatçı "Hayır şimdi ona gidemem yeni geldim yol yorgunuyum ama Tarkan dan muhteşem bir şarkı aldım tek şarkılı bir Single yapacağım, albümde sadece Tarkan şarkısı olacak ve Tarkan'la düette yapmayacağım Tarkan'ı tek geçeceğim'' diyerek güldü.

Bülent Ersoy'un parmağındaki pırlanta yüzük ise göz kamaştırıyordu.  Habercilerin "Size Pırlanta yüzük alındı mı?" sorusuna Diva '' ana pırlanta yüzük alacak adam daha bana denk gelmedi beni hep açlar buluyor'' diyerek kahkahalar ile güldü.

Tayland’daki Banu Alkan'la olan tartışmayla ilgili de ''Evet küs değiliz orda olan birşeydi Banu'yu severim'' dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI