radyobir
radyobir

"Beni hiç bir şey korkutamaz!.."

Hadise, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde unutulmaz bir konsere imza attı.

19 Mart 2018 02:18 | Kategori: Magazin

En son 2011 yılında Bostancı'da konser verdiğini dile getiren Hadise, konseri için 3 ay boyunca hazırlandı. Birbirinden güzel şarkıları ile özel bir repertuvar oluşturan Hadise aynı zamanda iddialı dans koreografileri ile de konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Hadise alışılmışın dışında sahneye seyircilerin girdiği kapıdan girerek çıktı. 

Beni hiçbir şey korkutamaz

Hadise'nin "Sıfır Tolerans” şarkısının klibi müstehcen bulunduğu gerekçesi RTÜK'ten ceza almıştı. Hadise, yeni klibinde montla kamera karşısına geçince cezalardan korktuğu yorumları yapılmıştı. Sahne öncesi habercilerin sorularını yanıtlayan Hadise, "Tam istediğim gibi bir klip çektim. Beni hiç bir şey korkutmaz. O klibin öyle olmasını istedim. Korktum aa bu sefer mont giyeyim demedim. Metroda çektiğimiz için dans istemedim. Salaş değişik sıra dışı bir şey yapmak istedim. İstediğimi yaparım, ben özgür bir sanatçıyım. RTÜRK ceza verecekse de verir" diyerek sitem etti. 



Kadın erkek ayrımı yapılıyor

Cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getiren şarkıcı, "Bence kadınlar bu konuda daha çok eziliyor. Erkek sanatçıların öpüşmeli, sevişmeli sahaneleri daha çok var. Bir kadının dansı, vucüdu, saçı makyajı çok konuşuluyor. Bu konuda kadın erkek ayrımı yapılıyor. Ben bu konuda hiç susmayacağım" dedi. Hadise kadınları yücelten şarkılar yapmaya çalışıyorum diyerek şu sözleri söyledi. "Benim sokakta elimi tutup teşekkür eden kadınlar oldu. Bende onlara teşekkür ederim. Kadının sesi olmaya devam edeceğim. Çalıştığım bestecilere de kadını yücelten sözler olsun diyorum"

Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim?

Yeni klibinde giydiği mont Kim Kardashian'ın montuna benzetildiği için gelen eleştiriler hakkında konuşan Hadise, "Benzetilmedi, kıyafet aynı. Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim? yapacak bir şey yok. Kocasının tasarımı bende kocasının tasarımlarını çok beğeniyorum" diye konuştu.



Elini tutup çıkarım

Son olarak Paris tatilinde Hakan Sabancı ile eğlendiği iddia edilen Hadise Açıkgöz, "Ben kardeşlerimle tatile gittim. Benimde tanıdığım insanlar oluyor. Gördük eğlendik birlikte. Hadise'nin yanında bir erkek olsun hemen haber oluyor. Benim gerçekten hayatımda bir adam olursa elini tutup çıkarım karşınıza" diyerek soruları yanıtladı.

En başarılı kadın popçusu

Hadise'nin konserine katılan Seda Bakan basın mensuplarının  sorularına yanıt verdi. Oturduğu yerden habercilere poz veren Bakan, frikik vermedim değil mi? diyerek gazetecilere takıldı. Geçtiğimiz günlerde eşi Ali Erel'le kavga ettiği iddia edilen Seda Bakan, hakkında çıkan iddiaların yalan olduğunu dile getirdi. Bakan, "Eşimin doğum gününde kavga edecek kadar bitik değilim" diye konuştu. Seda Bakan Hadise'ye de şu sözlerle övgüler yağdırdı;"Bence Türkiye'nin en başarılı kadın popçusu. Türkiye'de Hadise gibi bir isim olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Dans edipte şarkı söylemek çok kolay bir şey değil" 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI