radyobir
radyobir

"Beşiktaş'ta kalsam daha mutlu olurdub.."

Beşiktaş'ı aylarca oyaladıktan sonra tercihini Wolfsburg'tan yana kullanan golcü, eski takım arkadaşı Veli ile Almanya'da buluştu, Siyah-Beyaz mesajlar yolladı: Anladım ki, Beşiktaş'ta kalsam daha mutlu olurdum. Pişmanım!

05 Ekim 2016 11:52 | Kategori:

Belki 1 sezon kaldı ama şampiyonluğa yaptığı müthiş katkıyla Beşiktaş taraftarının zihninde çok iz bıraktı Mario Gomez...

Siyah-Beyazlı yönetim kalması için çok uğraştı ama olmadı. Karar vermesi aylar süren Alman golcü, soluğu Wolfsburg’ta aldı.

Beşiktaş’ın hedeflerini sorgulayan, Şampiyonlar Ligi için ‘çok iyi bir kadro şart’ mesajları veren, buna rağmen Avrupa’da hiçbir organizasyonda olmayan bir ekibe giden Gomez, bu tercihinden bin pişman.

Geçtiğimiz günlerde eski takım arkadaşı Veli Kavlak ile Münih’te buluşan ve kelimenin tam anlamıyla dertleşen Alman futbolcu, tarihi itiraflarda bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI