radyobir
radyobir

'Beyonce'yi kargaşa yaratsın diye CIA tuttu'

ABD'de son dönemde özellikle polislerin hedefinde kalan siyah şarkıcı Beyonce'nin önceki gün sürpriz bir şekilde yayınladığı görsel albümü Lemonade eşi Jay-Z'ye gözdağı olarak yorumlansa da, komplo teorisyeni ve radyo programcısı Alex Jones mesleğine uygun bir değerlendirmede bulundu.

27 Nisan 2016 06:00 | Güncelleme :26 Nisan 2016 22:02 | Kategori: Dünya

Cumhuriyetçi başkan aday adayı Donald Trump’ın destekçilerinden olan Jones, Beyonce’nin ‘kargaşa’ yaratması için CIA tarafından finanse edildiğini öne sürdü.

Albümdeki şarkıları için hazırladığı videoların birinde polis tarafından öldürülen siyah gençler Michael Brown ve Trayvon Martin’in annelerini oynatması ve polis şiddetini eleştiren unsurlar kullanmasını gözüne kestiren Jones’u en çok rahatsız eden şey ise Beyonce’nin feministliği oldu.



Jones, "Son videosunda her şeyi tuzla buz ediyor, araçları eziyor. Hepsinin nedeni erkekler. Önce polis nefretini gösteren bir video çekti. Şimdi de bu feminist videoyu alkışlıyorlar. Erkeklerden nefret ediyor ve yüzündeki çıldırmış ifadeyle oraya buraya saldırıp etrafta koşturmaktan başka bir şey yapmıyor” ifadelerini kullandı.

‘BEYONCE YENİ VİDEOSUNDA ‘KENTSEL TERÖRÜN’ FİTİLİNİ ATEŞLİYOR’

Bu sözlerin ardından hiçbir kanıt öne süremediği halde bu albümün ve videoların CIA propagandası yaptığını öne süren Jones, Beyonce’nin bu şekilde insanları polise karşı ayaklanıp şiddet uygulamaları için cesaretlendirdiğini söyledi. Jones şöyle konuştu: "Tüm bunlar üst seviyeler tarafından da kabul ediliyor. Super Bowl’da yaptığı her şey CIA propagandası çünkü CIA’in ulusal görevi bu. Beyonce yeni videosunda ‘kentsel terörün’ fitilini ateşliyor. İnsanları safi moronlarmış gibi davranmaya çağırıyor ki tutuklanıp hapse atılsınlar. Yüzündeki ifadeye bir bakın.”

Jones, Boston Maratonu ve Sandy Hook okulunda düzenlenen saldırıların da hükümetin elinden çıktığını savunmuştu.



'GÜZEL SAÇLI BECKY' KİM?

Bu arada aldatılma ve sadakatsizlik temaları üzerine kurulmuş şarkılardan oluşan Lemonade albümünde, özellikle Sorry (Üzgünüm) adlı şarkının dizeleri bir kez daha Beyonce’nin eşi Jay-Z tarafından aldatıldığı söylentilerini ayyuka çıkardı. Sosyal medya, 'O yalnızca, ben orada olmadığımda beni istiyor/ Galiba güzel saçlı Becky'i çağırsa daha iyi olacak' sözlerindeki ‘Becky’nin kim olduğunu ‘bulmaya’ girişti. İddialar arasında Jay-Z’nin eski eşi olan moda tasarımcısı Rachel Roy ve Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Rita Ora’nın adı geçiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI