radyobir
radyobir

"Birkaç haftaya ihtiyacım var3

Al Ahli'den kiralanan Senegalli golcü, bir yıl boyunca alt seviye bir ligde mücadele ettiğini belirterek, ''Türkiye ligi zorlu ver sert. Fit görünüyorum ama öyle değil, idmanlarda bile zorlanıyorum. Birkaç hafta zamana ihtiyacım var'' dedi.

24 Eylül 2016 12:39 | Kategori:

Bir yıllık ayrılığın ardından kiralık olarak yeniden Fenerbahçe'ye dönen Moussa Sow, forma giydiği Bursaspor, Zorya Luhansk ve Kasımpaşa maçlarında kendisinden bekleneni tam veremedi. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, sonradan oyuna girip gol attığı Kasımpaşa maçında nispeten biraz daha öne çıktı ama bu performansını kendisine de beğendiremedi.

BAE LİGİ DÜŞÜK SEVİYEDE

Sow, Fenerbahçe'ye her ne kadar fit gelmiş görünse de gerçeğin öyle olmadığını, kapasitesinin Süper Lig seviyesinin altta olduğunu kaydetti. Başarılı oyuncu, "Birleşik Arap Emirlikleri Ligi düşük seviyede bir lig. Türkiye Ligi ise sert. Burada futbol kora kor oynanıyor. Ben şu anda idmanlarda bile zorlanıyorum. Henüz Süper Lig seviyesinde değilim. Birkaç hafta zamana ihtiyacım var" dedi.

BU GOL ZAMAN KAZANDIRDI

Kasımpaşa'ya attığı golün önemli olduğunu vurgulayan Sow, "Geçmiş tecrübelerimden de çok iyi bildiğim gibi, birkaç hafta daha gol atamasaydım üzerimdeki baskı daha da artacaktı, olay çok farklı yerlere gidecekti. Bu golün zamanlaması benim için çok iyi oldu; tam hazır hale gelene kadar bana zaman kazandırdı" şeklinde konuştu.

F.BAHÇE'YE GELDİM, LEVEL ATLADIM

Al Ahli'den Fenerbahçe'ye dönüşünü "Level atladım" diye yorumlayan Sow, idman seviyesindeki artışın kendisini zorladığını ama yakında buna alışacağını söyledi. Senegalli yıldız, "Kimse merak etmesin, gollerimi sıralamaya başlayacağım" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI