radyobir
radyobir

"Bizim Hikaye"nin aşıkları yemekte buluştu

Hollywood'un güçlü menajerlik şirketlerinden United Talent Agency ile sözleşme imzayan Hazal Kaya 'Bizim Hikaye' adlı dizide başrollerini paylaştığı Burak Deniz ile önceki akşam Zorlu Center'daydı.

25 Ağustos 2018 14:34 | Kategori: Magazin

Hazal Kaya ve Burak Deniz, Günaydın Steak House adlı mekanda iki bayan arkadaşlarıyla yemek yedi. Çıkışta objektiflere poz verirken Burak Deniz’in elindeki kask dikkat çekti.

"Büşra ile barışmadık”

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu Büşra Develi ile ayrıldıktan sonra barışıp sosyal medyada tatil için gittikleri Marmaris’te Erdal Beşikçioğlu’nun ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ oyununu izledikleri fotoğraf karşısında oyuncu, "O fotoğraftakiler biz değildik ve barışmadık” dedi. Yakışıklı oyuncu daha sonra Avm’de mağazaları gezerek alışveriş yaptı. Burak Deniz Avm’yi yemek yedikleri esmer arkadaşıyla birlikte motorsikletiyle terketti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI