radyobir
radyobir

"Bu dizi bana çok şey kattı"

'Fİ' dizisinde Bilge karakterine can veren Büşra Develi, oyuncu arkadaşı Seçkin Özdemir ile Bebek Lucca'daydı.

02 Haziran 2017 00:14 | Güncelleme :01 Haziran 2017 14:15 | Kategori: Magazin

Kendilerini gören gazetecilerin röportaj isteğini kırmayan Develi, 'Fi' dizisi hakkında konuştu. Cesur sahneleri ile dikkat çeken oyuncu, "Bu dizi bana çok şey kattı" dedi. Uzun süredir bu sektörün içinde olan insanlarla çalışmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, "Sezon finali yapıyoruz, Eylül'de yeniden çekimlere başlıyoruz. Bilge karakteri benim için dönüm noktası oldu" dedi.

"Sevişmeden aşk olmaz"

Dizide sansürsüz şekilde yayınlanan sahneler hakkında konuşan oyuncu; "İnsanların kavgalarından, ihtiraslardan, hırslardan bahsediyorsun, sonuçta aşk sevişmeden olmaz. Bunu yansıtabildiğimiz kadar yansıtıyoruz, hayatın her alanını yansıtıyorken sevişmeyi yansıtmadan olmaz" diyerek iddialı bir açıklama yaptı. Birçok kesimden eleştiri alan dizi için savunma yapan Develi, "Dizide konuşulduğu kadar açık sahneler yok" dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI