radyobir
radyobir

"Bunun üstesinden gelinecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Malum yapıdan bir takım odaklar girişimde bulunmuştur. Bunun da üstesinden gelinecek. Bütün halkı havalimanlarına, meydanlara, sokaklara bekliyorum. Bunun da üstesinden geleceğiz. Milletimiz rahat olsun. Başbakanımız da gerekli açıklamayı yapmıştır. Bu işe karışan polisler de dahil en ağır şekilde cezalandıracağız" dedi.

16 Temmuz 2016 00:46 | Kategori:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk'te yaptığı açıklamada: Bu gelişme silahlı kuvvetlerimizin içindeki bir azınlığın ne yazıkki kalkınma hareketidir...Ülkemizin birliği, beraberliğine yönelik bu harekete milletçe vereceğimiz cevapla bunlar bu cezayı alacaklardır... Bunun bedelini, yargı önünde çok ağır ödeyecekler...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk'e yaptığı açıklamada: Kesinlikle burada emir komuta zinciri filan çalışmamaktadır. Şu anda emir komuta zinciri askıya alınmıştır, çiğnenmiştir. Şu anda altın üste yönelik adımlar söz konusudur. Ben Cumhurbaşkanı'yım, aynı zamanda Başkomutan'ım...' dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI