radyobir
radyobir

"Bütün kızlar buluştuk"

Oyuncu arkadaşlar Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya, önceki akşam Taksim Elmadağ'da bulunan Cahide'de bir araya geldi.

08 Mart 2018 02:37 | Güncelleme :08 Mart 2018 08:12 | Kategori: Magazin

Arkadaşlarıyla birlikte mekana gelen iki ünlü isim, gazetecilerle selamlaşıp ayaküstü sohbet etti.  
 
"Giyim Tarzına Bayılıyorum”
 
Bu eğlenceyi uzun zamandır planladıklarını söyleyen ünlü oyuncular, "Kızlar gecesi yapıyoruz. Uzun zamandır beri çok istiyorduk. Bir araya gelmek nasip olmadı. Şarkı söylemeyi sevenler ve dinlemeyi sevenler kulübü olarak buradayız” diye konuştu. Son dönemde giyim tarzıyla büyük beğeni toplayan Serenay Sarıkaya’nın kıyafet tercihleri Bergüzar Korel’e soruldu. Korel, Sarıkaya için "Yıkılıyor. Giyim tarzına bayılıyorum. Çok yakışıyor” ifadelerini kullandı.  
 
"Final Sonrası Sevgilisine Koşacak”
 
Sevgilisi Kerem Bursin ile birlikte 2 milyon TL’ye ABD’de ev aldığı konuşulan Serenay Sarıkaya, "Keşke inşallah. Ben de içimden geçirerek okudum haberi ama öyle bir şey yok” diye söylentileri yalanladı. Sarıkaya, dizinin final yapmasının ardından ABD’de bulunan sevgilisi Kerem Bursin’in yanına gideceğini de sözlerine ekledi.

"Elimden Geleni Yapacağım” 

Sosyal medya hesabı üzerinden çocuk istismarı ve hayvan hakları için yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Bergüzar Korel, bu konuların üzerinde duracağını söyledi. Olumlu geri dönüşler aldığını belirten Korel, "Devamı gelecek. Elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklendi konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI