radyobir
radyobir

"Cenk'e tanımadan aşık oldum!.."

Demet Şener, kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı işadamı Cenk Küpeli ile birlikte önceki akşam Etiler Akmerkez'deydi.

04 Nisan 2019 02:39 | Kategori: Magazin

Bir mekanda baş başa yemek yiyen ikili, çıkışta ilk kez el ele görüntülendi. Nişanlı olduğu iddia edilen Cenk Küpeli, "Nişanlı mıydınız yoksa nişanı mı attınız?” soruları karşısında sessiz kalmaya tercih etti.
 
Çocuklarla Tanıştırdı
 
İlerleyen saatlerde bir radyo programına konuk olan Demet Şener, program sonrası soruları yanıtladı. Gazetecilerin "Hayırlı olsun” dileğine teşekkür ederek karşılık veren Şener, ilişkisi hakkında konuştu. Cenk Küpeli ile sosyal medyadan tanıştıkları iddia edilen Demet Şener, bunun sorulması üzerine "Sosyal medyadan tanışmadık. Cenk’e tanımadan aşık oldum. Kısa sürede oldu” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonu çıktıkları Londra tatilinin güzel geçtiğini belirten Şener, İbrahim Kutluay’dan olan çocukları İrem ve Ömer’i yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile tanıştırdığını açıkladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI