radyobir
radyobir

"Ceza 43 yıl gibi geldi"

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, Fenerbahçe'yle oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra aldığı 5 maçlık cezanın kendisini çok kötü etkilediğini söyledi. Quaresma, "Tam 43 gün formamdan uzak kaldım. Bana adeta 43 yıl gibi geldi" dedi.

15 Nisan 2018 12:08 | Kategori:

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe'yle 1 Mart'ta oynadığı karşılaşmada Ricardo Quaresma'nın yaşadığı olaylar gündem olmuştu.

Quaresma, ikinci yarıda dahil olduğu maçta Josef de Souza'ya eliyle yaptığı müdahale ve sonrasında yer aldığı saha olayları sebebiyle 5 maç ceza almıştı.

Cezasını tamamlamasının ardından önceki gün Akhisarspor'la oynanan mücadelede formasına kavuşan tecrübeli futbolcu, takımından ayrı kaldığı dönemde büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Quaresma, "Tam 43 gün formamdan uzak kaldım. Bana adeta 43 yıl gibi geldi. Takımıma katıldığım karşılaşmada kazanmak ise benim için çok güzel bir oldu. Fakat kaçırdığımız gollere fazlasıyla üzüldüğümü belirtmeliyim. Şimdi kayıp vermeden şampiyonluğa yürüyeceğiz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI