radyobir
radyobir

"Çizmeye o kadar para vermem"

Ünlü popçu Hande Yener sevgilisi Ümit Cem Şenol ile birlikte Etiler Gürkan Şef'de akşam yemeği yediler. Mekan çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, yakın zamanda Fransız şarkıcı Willy Williams ile düet yapmayı düşündüğünü söyledi.

29 Eylül 2017 02:39 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz günlerde gazetelerde çıkan Tarkan’ın iade ettiği şarkıyı Hande Yener aldı haberine açıklık getiren yener  "Öyle birşey yok , bestecinin şarkıyı değerlendirmek için numara yaptığını düşünüyorum, benim aldığım öyle bir şarkı yok" dedi.
 
Giydiği farklı tarz kıyafetleriyle dikkatleri üzerine toplayan Yener, uzun çizmeleriyle göz doldurdu.  Çizmelerinin fiyatını soran muhabirlere "Ben alın teriyle para kazandığım için öyle 35 bin TL bir çizmeye para veremem, yatırımlarımı daha çok gayrimenkul üzerinden değerlendiriyorum. Yani işin özeti 35 bin lira çizmeye vericem 20 bin liraya klip çekicem, bu da rezillik oluyor, ben kendi adıma söylüyorum, 100 bin lira hiç bir kıyafete vermem. Çünkü bir kere kullanıyorum,  o yüzden de o kadar aşırı pahalı kıyafetler görgüsüzlük oluyor’’ diyerek son günlerde 33 bin liralık çizmeleri ile gündemde olan Demet Akalın’a gönderme yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI