radyobir
radyobir

"Çok iyi kopya çekerdim"

Hazal Kaya, mezun olduğu İtalyan Lisesi'ndeki etkinlikte öğrencilerle buluştu. Çok iyi kopya hazırladığını ve okulu sondan ikinci olarak bitirdiğini söyleyen Kaya "Okulun elebaşlarından biri bendim. Zannediyorsunuz ki hanım kız falan hayır. Ben mezun olduğum için çok sevinen oldu" dedi.

21 Ekim 2018 02:41 | Kategori: Magazin

Bir araya geldiği öğrencilere mezun olduğu dönem yaşadıkları ve okul hayatında yaşadıklarını anlatıp, deneyimlerini paylaşan Hazal Kaya, samimi açıklamalarıyla şaşırttı. Tekrar beş yıl daha okuyabileceğini ve hala en iyi arkadaşlarının lise arkadaşları olduğunu söyleyen oyuncu, aslında sanat tarihçisi olmak istediğini anlatıp "Sanat tarihçisi olmak istiyordum tabağın arkasında bakan işte ‘16’ncı yüzyıl dönemi falan’ derler ya hani etkileyici geliyordu bana. Okulu tercih etme sebebim oydu, ilkyaz Floransa’ya gitmiştim” diye konuştu. 

Aşkı Memnu çekerken okulda uyuyordum

Erken yaşta okul hayatına atıldığını ve mezun olduğu sırada Aşk-ı Memnu’da rol aldığını da ifade eden Kaya, okuldaki son yılının çok zor geçtiğini ifade edip şöyle konuştu: "Bir sürü zorlukla erken yaşta atıldım iş hayatına. Mutlu olduğunuz işi yapın ben okulun sondan ikincisiydim şaşırmadık hiçbirimiz. O dönem Aşk-ı Memnu’yu çekiyordum, hiç uyamadığım bir seneydi, gece özel derse gidiyordum. Sabah okul, sınav, okulda uyuyordum zor bir seneydi benim için. Hiç kolay değildi”



Mezun olduğum için çok sevinenler oldu

Okuduğu dönemde kırtasiyede kopyalar çektiğini ve bir defasında sigara içerken öğretmenine yakalandığını da anlatan Kaya, samimi açıklamalarıyla öğrencileri güldürdü. "Akıl veriyor gibi olmasın bunu söylemek ayıp ama köşede bir kırtasiye vardı orada kopya üretirdik” diyen Kaya, "Yazım iyi olduğu için onları ben yazarak cebimize koyardık kopya çekebilirsek severdik öyle şeyleri. Elebaşlarından biri bendim zannediyorsunuz ki hanım kız falan ama  ‘Hayır’ Ben mezun olduğum için çok sevinen oldu. Orada bir börekçi vardı kilo alma sebebiydi Postacı Yokuşu’nda gizlice sigara içerdik, bir kere öğretmene yakalanmıştım, skandal, kıyamet gerçekten hatırlamak istemediğim günlerden biriydi” ifadesini kullandı.  



Spor hocasız 15 kilo verdim gerçek başarı o

Kariyerin elle tutulur bir şey olmadığını ve mutlu olmak istedikleri işi yapmaları tavsiyesinde bulunan oyuncu, 15 kilo aldığı dönemde tek başına bu kiloları vermesinin kendisi için gerçek başarı olduğunu anlattı. Kaya ardından sözlerine şöyle devam etti "Kariyer de elle tutulur şey değil, kariyer başarı kime göre neye göre? Mezun olduktan iki yıl sonra Galata’ya taşındım ve o evin her şeyini tek başıma çalışarak ben karşıladım. Bu bir başarı. Basının çok üstüme geldiği kilo aldığım dönem 15 kiloyu tek başıma evde vardım, spor hocam yoktu, yemeği kendim yaptım. Başarı o işte, onlar istediği için değil sağlığım için. Şeker hastası olmuştum, kendim için kilo verdim. Daha büyük başarı yok benim için. Güç para değil, bilgidir”

10 yıl öncesinin mevzusu bunlar

Hazal Kaya, geçen günlerde yapımcı Fatih Aksoy’un Adını Feriha Koydum’un setinde, rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’la aralarının açık olduğu iddialarının hatırlatılması üzerine "Delirmeyin öyle bir açıklama yapmadım, on yıl öncesinin mevzusu şimdi en yakın arkadaşlarımdan biri” şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI