radyobir
radyobir

"Çok iyiydik, maçı 4 - 0 kazanmalıydık

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada 1-1 biten derbi için 'Çok iyi oynadık. Çok büyük bir maç çıkardık. Pozisyonları değerlendirsek 4-0'ı konuşuyor olurduk' yorumunda bulundu.

25 Ekim 2015 21:44 | Güncelleme :25 Ekim 2015 21:48 | Kategori:

Sesinin kısılması nedeniyle fazla soru alamayan Pereira'nın maçla ilgili değerlendirmeleri şöyle:

"Bugün çok iyi ve büyük bir maç çıkardık. Oyunun tamamına yakınını domine ettik ancak farkı açacak golleri bulamadık. Rakibimiz ise bulduğu tek poisyonda golü buldu.2. yarıda 3, 4 tane pozisyon yakaladık ancak golü getirecek son pası yapamadık. Eğer bu pasları verebilseydik maçı çoktan bitirmiş olurduk. Rakibimiz tabii ki geride olması sebebiyle ikinci yarıda üzerimize geldi ancak biz, dediğim gibi son hamleyi, son pasları yapamadık. Biz o hamleleri yapsaydık şu anda 4-0'ı konuşuyor olabilirdik. Gerçekten biz bugün büyük bir maç çıkardık.

Vitor Pereira, yedikleri golde 1.76 metre boyundaki Olcan'la aynı anda kafaya yükselen 1.88'lik Josef de Souza'ya bu hareketi yaptı.

BA: 2-0, 3-0 OLABİLİRDİ

Fenerbahçe savunmasında görev yapan Abdoulaye Ba, maçtan sonra şuları söyledi: "Mücadele ettik. Erken diyebileceğimiz bir dakikada gol de bulduk. Üstünlüğümüzü gösterdik. Fırsatları bulduk, maçı 2-0, 3-0 önde de bitirebilirdik. Ama maalesef rakibimiz son dakikalarda gelen golle maç berabere biti. Üzgünüm. Kendimi iyi hissetmiyorum. Benim burada olma sebebim takımımın gol yememesini sağlamak. Ama maalesef bu akşam bunu sağlayamadık. Bir sonraki maçta da bu kulübün amblemini en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum."

BA'LI FENERBAHÇE, 680 DAKİKA SONRA GOL YEDİ

Fenerbahçe, bu sezon Abdoulaye Ba'nın sahada kaldığı sürede ilk defa gol yedi. Sarı-lacivertliler, derbiye kadar Senegalli savunma oyuncusunun oyunda kaldığı süre zarfında kalesini gole kapatmıştı. Olcan'ın golüyle Fenerbahçe, Ba'nın sahada kaldığı 680 dakika sonra kalesinde golü gördü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI