radyobir
radyobir

"Dedikodu Covid 19'dan daha kötü!.."

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, yaptığı Pazar konuşmasında dedikodunun koronavirüsten daha kötü bir salgın olduğunu söyledi.

08 Eylül 2020 08:13 | Kategori: Dünya

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, St. Peter's meydanında yaptığı Pazar konuşmasında milyonlarca katoliği 'dedikoduya' karşı uyardı.

Papa Francis yaptığı konuşmada, "Kardeşlerim lütfen dedikodu yapmamak için çaba sarf edin. Dedikodu Kovid-19'dan daha kötü bir salgın" ifadelerini kullandı.

​Dedikodunun Roma Katolik Kilisesi'ni bölmek için dahi kullanılabileceğini belirten Papa, "Şeytan en büyük dedikoducudur. Sürekli başkaları hakkında kötü şeyler söyler çünkü o Kilise'yi bölmeye çalışan bir yalancıdır. Eğer bir şeyler yanlış giderse, sessiz kalın ve hata yapan kardeşiniz için dua edin, ama asla dedikodu yapmayın" dedi. 

Papa bir süredir yaptığı konuşmalarda düzenli olarak 'dedikodu tehlikesinin' altını çiziyor ve internette yayılan yanlış bilgileri hedef alıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI