radyobir
radyobir

"Demek ki öngörüm iyiymiş!.."

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, önceki gün Bebek'teydi. Arkadaşlarıyla buluşan ikili, Eylül ayında açılışı gerçekleşecek olan yeme-içme restoranlarını inceledi.

23 Ağustos 2018 02:31 | Kategori: Magazin

Mekanla ilgili kısa bir keşifte bulunan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, çıkışta gazetecilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak kızları Melisa ile objektiflere poz verdi.

Acun Ilıcalı, 2,5 yıllık ilişkilerini Nisan ayında bitiren Murat Boz ve Aslı Enver için ‘Bence barışırlar’ açıklaması yapmıştı. Ilıcalı’nın bu açıklamasından sonra ikilinin yakın bir zamanda evleneceği iddia edilmişti.

Bu açıklaması hatırlatılan Acun Ilıcalı, "Demek ki öngörüm iyiymiş. Benimkisi bir temenniydi. Ben yakıştırıyorum. Tekrardan birlikte olurlarsa sevinirim. Aslı çok değerli bir insan. Murat’ı da kardeşim gibi severim. Onların bileceği bir iş” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI