radyobir
radyobir

"Dip"in ilk gecesinde "Fi" konuşuldu"...

Yönetmenliğini Uygar Kutlu'nun yaptığı, başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı "Dip" dizisinin özel gösterimi önceki akşam Etiler Deniz Private Cinecity'de gerçekleşti.

01 Nisan 2018 02:35 | Kategori: Magazin

Yayınlanan ilk bölümü tam kadro izleyen dizi ekibi, gösterim öncesi düzenlenen kokteylde habercilerle buluştu. 

İLKER KALELİ YALNIZ KALDI

Geceye Neslihan Atagül Doğulu eşi Kadir Doğulu'yla, Berrak Tüzünataç sevgilisi Birkan Sokullu'yla katılırken, İlker Kaleli ise yalnız geldi. Bu arada sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun neden gelmediği kafalarda bir soru işareti olarak kaldı. 



İlker Kaleli

Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'de arkadaşlarına destek olmak için özel gösterime katılan diğer isimlerdi.

'HAYIRDIR CÜZDANI MI GÖRMÜŞLER?'

'Dip' projesine destek vermek için geceye katılan Kadir Doğulu ise eşi Neslihan atagül hakkında, "Eşim ve arkadaşları için bu proje hayırlı olsun" dedi.



Neslihan Atagül, Kadir Doğulu

Bir gözlük firmasının reklam filminde oynayan ve 2 milyon TL'lik anlaşma yaptığı iddia edilen Kadir Doğulu şaşkınlık içinde "Üff! Hayırdır bizim cüzdanı mı görmüşler? Asılsız arkadaşlar bu haber" dedi.

'Fİ'Yİ 2 BÖLÜM ERKEN BİTİRDİK'

Türkiye'nin ilk internet dizilerinden olan "Fi"de rol alan Ozan Güven, "Arkadaşlarıma destek için geldim. İnşallah tutar da bol bol projeler böyle ortaya çıkar" dedi.



Ozan Güven


"Fi", "Çi", "Pi" serisi yazarı Azra Kohen'in, 'Fi' adlı dizinin sonlanmasını istemesi sonucu erkenden final yaptığı iddialarına Ozan Güven, "Benim hiçbir fikrim ve haberim yok. Zaten iki sezon planlamıştık. Sadece iki bölüm erken bitirdik ama o da hikayenin kısalmasından dolayı." şeklinde cevap verdi.

Ozan Güven ayrıca "Serenay'la ikimiz de diyaloglu projeler olursa tekliflere açığız" şeklinde espri yaptı.

AYAKKABILARIYLA DİKKAT ÇEKTİ



Serenay Sarıkaya, Ozan Güven

Şık tarzıyla geceye tek katılan Serenay Sarıkaya, 'Fi' dizisinden arkadaşı Ozan Güven'le birlikte objektiflere poz verdi. Sarıkaya, "Türk halkı internet dizilerini çok sevdi. Kerem (Bürsin) yeni bir diziye yoğun çalıştığı için bu geceye katılamadı" dedi.



Serenay Sarıkaya'nın ayakkabıları gecede bir hayli ilgi çekti.



Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç



Bülent Emin Yarar



Metin Uca

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI