radyobir
radyobir

"Diyetle 7 kilo verdim"

Başarılı sanatçı Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Kıbrıs Lord's Palace Hotel'de sahne aldı. Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafeti ile göz dolduran sanatçı, performans öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

25 Mart 2019 02:05 | Kategori: Magazin

Verdiği kilolar ile dikkat çeken Yengi, "Uzun zamandır diyet programı uyguluyordum, toplamda 7 kilo verdim. Doktor kontrolünde olunca daha sağlıklı oluyor, zaten bir de kan şekeri düşüklüğü hastalığım olduğunu öğrendim. Kısaca hepsinin ilacı ve programı olunca, kilo vermek biraz daha kolaylaştı" dedi. Sıkı bir rejim uyguladığını belirten Yengi, "Bazı dönemlerde rejimden iğreniyorsun, zor oluyor. Benim kafam pek basmıyor detaylara, yemek yerken gözüm dönüyor" dedi. 

"Sahne her zaman iddiali bir yer"

Yakın zamanda bir single çalışması yapacağını belirten başarılı sanatçı, "Nisan'da müzik severler ile buluşacağız, Sezen Aksu'dan şarkı aldım" dedi. İddialı kıyafeti hakkında yorum yapan sanatçı, "Sahne her zaman iddialı bir yer, bende bazı zamanlarda farklı şeyler giymeyi seviyorum" dedi.



"Ne pasajı alışveriş merkezi aldım"

Geçtiğimiz günlerde pasaj satın aldığı haberlerine açıklık getiren Yengi, "Ne pasajı arkadaşlar, ben alışveriş merkezi satın aldım" diyerek kahkaha attı. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten sanatçı, "Tabiki böyle bir şey yok, gazetelerde mülkümün listesini görünce kendimi kraliyet ailesinden birisi gibi hissettim. Sanki ben emlak kraliçesiyim, yanlış olmuş. Tabi ki yatırım yapıyoruz, ancak kendi paramıza göre oluyor" dedi. 

"Bizi sık sık göreceksiniz"

Yaz başından bu yana eski eşi Haluk Bilginer ile yeniden görüşmeye başlayan Yengi, "Tabi ki görüşüyoruz, biz hiç kanlı bıçaklı olmadık. Çocuklar bir arada olmamızı çok istiyor, çocuklar çok birleştirici ve anne, babayı bir arada görmek ister. Sonuçta bu durumlar çocukların değil, büyüklerin sıkıntısı" dedi. Birlikte tatile de giden ikili, "Tabiki gidiyoruz, sadece başka anlamlar çıkmasın. Bir böyle de mutluyuz, iyi vakit geçiriyoruz. Hayat bize ne gösterir bilemeyiz, ancak bizi sık sık göreceksiniz" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI