radyobir
radyobir

"Don Kişot'um Ben" prömiyer yaptı

Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu'nun paylaştığı, Kadıköy'deki Baba Sahne'nin yeni tiyatro oyunu 'Don Kişot'um Ben'in prömiyeri önceki akşam gerçekleşti.

03 Aralık 2018 12:21 | Kategori: Kültür & Sanat

Ödüllü yönetmen Emrah Eren'in kahkaha dolu yorumuyla sahneye taşınan oyunun prömiyerine; Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Özkan Uğur, Türkan Derya, Mustafa Alabora, Şevket Çoruh, Çağlar Çorumlu, Özgür Ozan,  Cem Davran, Can Yılmaz, Ecem Üstündağ, Iraz Yöntem, Aslı Bekiroğlu, Ahmet Saraçoğlu, Çiğdem Erken, Rıza Kocaoğlu, Neslihan Demir-Kamil Güler gibi ünlü isimler katıldı.

ESKİ EŞİNİN OYUNUNU YENİ EŞİYLE İZLEDİ

Baba Sahne'nin sahibi Şevket Çoruh eski eşi Günay Karacaoğlu'nun sahne aldığı oyunu izlemeye geçtiğimiz sene evlendiği eşi Özge Turan'la katıldı. Ozan Güven'in projeye dahil olması hakkında bilgi veren Çoruh "Müzikleri, sahne dekoru, şarkıları emek verilen bir oyun oldu. Ozan benim çok eski arkadaşım. Ne kadar tiyatro yapmak istiyor diye bir fikrim yoktu. Bir gün telefon açtım ona ve 'Oğlum Don Kişot'u oynar mısın?' dedim. O da bana 'Oynarım' dedi ve başka bir şey söylemedi. Bu kadar basit mi diye sordum tekrar ama o emin bir kararla 'Baba Sahne'de oynamak istiyorum' dedi. Projemiz böyle hayat buldu" dedi.

'TİYATRO YAPACAKSANIZ HELAL OLSUN'

Geçtiğimiz günlerde sahibi olduğu Baba Sahne'nin dekor arabasına hırsız giren ve eşyaları çalınan Şevket Çoruh konuyla ilgili "Bizim dekorlarımızı, müzik  aletlerimizi, eşyalarımızı ve dekorlarımızı almışlar. Onlara küçük bir temenni de bulundum. Aldıklarınızı satsanız para etmez. Eğer tiyatro yapacaksınız helal olsun. Ama yapmayacaksınız geri verin. Bu duruma neden geldiklerini düşünmek lazım. Üzücü bir durum yani" şeklinde açıklama yaptı.

DEFNE KAÇTI, CEM KONUŞTU

Sevgilisi Defne Samyeli'yle geceye katılan Cem Yılmaz "Ozan'ın sahnede olması çok sevindirici. Bu sezon 'Don Kişot'um Ben' sahnelerde başarıyla esecektir" dedi. Defne Samyeli'yse muhabirlerin sorularını yanıtlamadan koşar adım tiyatro salonuna gitti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI