radyobir
radyobir

"Döndüm Ben"in çekimleri başladı

Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan komedi türündeki 'Döndüm Ben' filmi oyuncuları arasında kahkaha ustalarından Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz ve Burak Satıbol de yer alıyor.

08 Ocak 2018 02:41 | Kategori: Magazin

Komedinin usta isimlerine ise, Erdal Küçükkömürcü , Dilara Öztunç ve Dost Elver'de eşlik ediyor.


Nadir Yakut ve Serkan İyisezer'in yapımcılığını üstlendiği Döndüm Ben filminin setinde yaşanan gülme krizleri ve komik diyaloglar, oyunculara ve set ekibine eğlenceli anlar yaşatıyor. Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı'nın yaptığı filmin oyuncuları setin bitmesini hiç istemiyor.

 Beykoz, Kadıköy ve Maslak üçgeninde çekilen "Döndüm Ben" filminin çekimlerimşn yaklaşık iki ay sürmesi planlanıyor.

Filmin konusu 

Bir an da hayatını değiştirme kararı alan takıntılı bir kişiliğe sahip olan Cenk'in (35) eşini ve işini değiştirme kararı aldığı an da, karısı Melda (29) ise çocuk yapma kararı almıştır. Çareyi en yakın arkadaşı Samet'e içini dökmekte bulur. Samet ise Cenk'i bir cast ajans sahibi Özgür'e yönlendirir. Olaylar silsilesi ve kahkaha tufanı tam da burada başlamaktadır..

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI