radyobir
radyobir

"En büyük arzumuz huzur ve barış"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

01 Kasım 2015 00:59 | Güncelleme :01 Kasım 2015 21:16 | Kategori:

Selahattin Demirtaş oy kullandıktan sonra açıklama yaptı. Selahattin Demirtaş, "Bugün Türkiye önemli bir seçim gerçekleştiriyor. Umut ediyorum ki, bugün yapılacak seçimlerde ortaya çıkacak siyasi sonuçlar, bütün ülke açısında, herkes açısından en hayırlı sonuç olacaktır. Hepimizin, bütün Türkiye'nin en fazla arzuladığı şey, en fazla arzuladığımız şey, huzurdur, barıştır. Bugün sandıklardan barışa dair büyük bir sonuç çıkmasını öncelikle temenni ediyorum. Seçim dönemi, zorlu, sıkıntılı bir seçim dönemi kampanyası oldu, maalesef ki yitirdiğimiz canlar oldu. Öncelikle seçimin hayırlı sonuçlarını, barış, özgürlük, demokrasi uğruna canını feda edenlere bütün arkadaşlarımıza, acılı ailelerine bir teselli olur diye temenni ediyorum" dedi. 

"GELECEĞE DAHA DA UMUTLA BAKMAYI GEREKTİRECEK SONUÇ OLACAĞINDAN KUŞKU DUYMUYORUZ"

Demirtaş, "Bugün sandıktan ne çıkarsa çıksın, herkes açısından geleceğe daha da umutla bakmayı gerektirecek sonuç olacağından kuşku duymuyoruz. Allah bir kez daha hepimize hayırlı uğurlu etsin diyoruz. Herkes mutlaka bugün akşama kadar oylarını kullansın. Geleceğimizi belirlemek halkın elindedir. Sandık iradesi, güçlü bir şekilde demokrasimizi inşa etmeye yardımcı olsun temennisinde bulunuyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Demirtaş, "Seçim sonuçlarını nerede izleyeceksiniz?" sorusu üzerine ise "Ankara'da" yanıtını verdi. Demirtaş oyunu kullandıktan sonra sınıftan ayrıldı. Okul bahçesinde Demirtaş'a partililer yoğun ilgi gösterdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI