radyobir
radyobir

"Eşim ve çocuklarım o travmayı atlatamadı"

Çanakkale'de eşi ve çocuklarıyla birlikte feribot beklediği esnada bir grup kişi tarafından saldıra uğrayarak darp edilen Emre Aşık, önceki gün avukatı Serkan Toper eşliğinde basın toplantısı düzenledi.

07 Eylül 2018 02:28 | Kategori: Magazin

Çanakkale'ye Valiliğin düzenlediği organizasyona davetli olarak gittiğini söyleyen Aşık, ''Feribot içe Akçabat'tan Çanakkele'ye geçeceğimiz esnada valiliğin talimatıyla organizasyona yetişmek için bize feribotta öncelik tanıdılar. Yalnız orada bulunan görevliler 'Biz Emre Aşık fala tanımayız geç arkaya' diyerek kaba bir üslup ile çıkışta bulundular. Eşim ve ben ne diyorsun dememizle eşime ağır bir küfür ettiler ve olay bir anda büyüdü ve çevremizde 15 kişi belirdi. Ben birisiyle kavgaya tutuşurken orada ki 15 kişi üstüme çullanarak şiddete maruz kaldım. Beni kahreden olay ise o kadar kalabalık olan bir yerde bir kişinin dahi ayırmaması oldu. Eşimde araya girince beni bırakarak eşime vurmaya başladılar ve bu olanların hepsi bizim çocuklarımızın önünde oldu ve çocuklarımız o esna da ''Annemi babamı öldürüyorlar' diye ağlayarak bağırıyordu. Ben bu olayın peşini bırakmayaracağım. Çocuklarım o günden beri ağlayarak uyanıyor ve yanımızdan bir olsun ayrılmıyorlar. Hala o travmayı atlatabilmiş değiller. En büyük oğlumu psikologa götüreceğim. Ama şunu söyleyebilirim ki ne bu dünyada ne de öbür dünyada peşlerini bırakmayacağım. Benim yaşadığım olaydan 1 hafta öncede orada yine birisini darp etmişler. Bunlar şehir eşkiyası. Bunun yanı sıra bizi oraya davet eden valilikten bir açıklamanın yapılmaması ise tam anlamıyla bir utanç durumu. Bu olayın arkasında kim ve ne olursa olsun bırakmayacağım.'' dedi. Emre Aşık'ın avukatı Serkan Toper ise, ''Şimdiye kadar 7 kişi tespit edilerek adli işlem başlatıldı. Yalnız bu olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor buna asla müsaade etmeyeceğiz. Feribot şirketi halen kamera kayıtlarını vermemekte için elinden geleni yapıyor. Kamera kayıtları ortaya çıktığında herkes gerçekleri daha net görecektir.'' dedi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI