radyobir
radyobir

"Estetik yaptırdım pişman değilim"

Elle dergisinin Kanada edisyonuna konuşan Avustralyalı şarkıcı ve manken Iggy Azalea (25), estetik operasyonlar hakkında "İnsanların bu gerçeği kabul etmeleri gerekiyor" dedi.

03 Mart 2016 12:39 | Kategori: Magazin

Nisan 2014'te çıkardığı ilk albümü 'The New Classic' ile Billboard 200'de 3 numaraya kadar yükselen Avustralyalı şarkıcı ve manken Iggy Azalea (25), geçtiğimiz yıl göğüslerini büyütmüş ve burnunu yaptırmıştı. Elle dergisinin Kanada edisyonuna bu konuyla ilgili konuşan Iggy Azalea şunları söyledi:

"Ünlü ya da ünsüz olsun birçok kadın kozmetik cerrahiye daha çok sahip çıkmalı. Çok net bir gerçek bu. İnsanların artık bu gerçeği kabul etmeleri gerekiyor. Estetik konusu tabu olmamalı. Bir şekilde hepimiz yaptırıyoruz."

16 yaşında yüzüne futbol topu çarptığı için burnunu yaptırdığını söyleyen Iggy Azalea, "İyi ki yaptırmışım. Şimdi burnum gerçekten olması gerektiği gibi görünüyor" dedi.

Şarkıcı görüntüsünde yaptığı değişiklikler konusunda pişman değil ama Twitter üzerinden kavga ettiği Azealia Banks ile ilgili bazı pişmanlıkları var:

"Eğer yapabilseydim geçen yıl yaşananları hafızamdan sildirmek isterdim. Azealia Banks ile birbirimizi kişisel olarak hiç sevmiyoruz ve bu uzun yıllardır devam ediyor."

Bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Azealia Banks, geçtiğimiz yıl bir radyo programında Iggy Azelea'yı kast ederek, "Grammy ödülleri sanatsal mükemmeliyet ödülleri olmalı…. Iggy Azalea mükemmel değil" diyerek, ödülü almaması gerektiği mesajı vermişti. 

Yayının ardından Iggy Azalea ağır sözler içeren tweetler göndererek şunları yazmıştı: "Bütün müzik tarzlarında başarılı olan siyah sanatçılar var. Ama senin başarılı olmamanın nedeni, zavallı davranışın. Acizliğin, kendi hatalarından sorumlu olman, başkalarına zorbaca davranman, mütevazı olmaman, kendini kontrol edememen. BU SENSİN. Yobazsın. Kendi şanssızlığını kendin yaratıyorsun ama bunu anlayabilecek zihniyete sahip değilsin. Muhtemelen de hiç sahip olamayacaksın. Bu yüzden radyoda ağlıyorsun. Zehirlisin. Gerçekten senin için üzülüyorum. Acınası, öfkeli bir insan olduğunu belli ediyorsun. Saygılar!"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI