radyobir
radyobir

"Evli barklı adamla işim olmaz"

İki ayda 10 kilo vererek 59 kiloya düşen Ezgi Mola, son günlerde ses teknisyeni Levent İntepe ile aşk yaşadıkları ve evlenecekleri iddialarını yalanladı.

27 Ekim 2018 02:20 | Kategori: Magazin

İntepe’nin uzun zamandır arkadaşı olduğunu ve eşini de tanıdığını anlatan Mola "Evli barklı çocuklu adamla ne işim olur? Allah korusun. Sosyal medyada yazdığım etkileşimden sonra bunlar olmuş, bu haberlere bende çok şaşırdım” dedi.

İzlediği defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mola, "Defileyi keyifle izledim ama mankenlik bana göre değil, teklif falan gelirse tabii ki çıkmam. Almayayım ben evde yürüyorum o bana yeter, herkes iyi bildiği işi yapsın” dedi.

Komedi ve sitcom yapmak istediğini ve iyi proje gelmediği için sinema filmleri yapmaya devam edeceğini de anlatan Ezgi Mola, aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Basın mensuplarının "Sevgiliniz Levent Bey’le evlilik planlıyor musunuz?” sorusuna gülerek "Ne sevgilisi, ne evliliği benim niye haberim yok bunlardan. Hayır kesinlikle öyle bir durum yok. Levent eski tanıdığım hatta eşini de tanıdığım evli barklı iki çocuklu bir arkadaşımdır. Evli barklı insanla ne işim olur? Allah korusun. Sosyal medyada yazdığım bir şeyi ciddiye alıp böyle dedikodular çıktı sanıyorum” cevabını verdi. 

 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI