radyobir
radyobir

"Evliliğe bakacağız bakalım"

"Gülperi" adlı dizide rol alan Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Cem Özer'le evliliğinden olan oğlu Osman Nejat ve sevgilisi Necati Kocabay'la Kuruçeşme İnari'deydi.

15 Ekim 2018 02:18 | Kategori: Magazin

Mekanda yaklaşık üç saat kaldıktan sonra ayrılan Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Nurgül Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer, Afyonkarahisar'da yapılan film çekimleri sırasında ayağını kırmıştı. Muhabirlerin "Eski eşinizi arayıp, durumunu sordunuz mu?" sorusuna Yeşilçay "Evet aradım. Keyfi yerinde. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim" yanıtını verdi. 

Sevgilisi Necati Kocabay'la güzel giden ilişkilerini nikah masasına taşıyıp taşımayacağı yönündeki sorulara ise Nurgül Yeşilçay "Her şey güzel gidiyor. Evliliğe bakacağız bakalım. Zaman gösterecek" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI