radyobir
radyobir

"F. Bahçe'de 2 bek ve 2 stoper sakat"

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'de 2 stoper ve 2 sağ beki sakat olmasıyla ilgili ilginç iddiaların ortaya atıldığını belirtti.

02 Eylül 2015 13:50 | Kategori:

Mehmet Demirkol'un değerlendirmede şu şekilde:

"Pereira'yı görsem soracağım"

Fenerbahçe'nin iki stoperi sakat. İki sağ beki de sakat. İddia şu: 'Fenerbahçe'de laktat testleri yapılmadı. Oyuncular ağırlık çalışmıyor ve kaslar zayıf...' 10 yılını Porto'da geçirmiş, o sistemle yetişmiş bir teknik adamın bu hatayı yapacağını zannetmiyorum ama cevabını da isterim.

"FIFA'da sistem donmuş..."

Bu sistem donmuş sebebi saçma sapan bir şey... Sistem bütün dünyada mı donmuş? De Gea'da da sistem dondu herhalde... 

Grosskreutz'u 1.5 milyon euro gibi bir paraya almak inanılmaz. Galatasaray bir kumar oynuyor. Ancak oynanabilecek bir kumar bu. Çünkü oyuncu daha 27 yaşında. Çok değişik seviyelere tekrardan ulaşabilir. 

Ancak oyuncunun sol bekte oynayabileceğini de düşünmüyorum. orijinal pozisyonu sol açık ve sağ açık. İyi bir Grosskreutz'un takıma en büyük katkısı Sneijder ve Podolski'nin gerçek yerine gidecek olmasıdır. 

"2 günlük sırlar dışarı çıkıyor"

Melo'nun futbol karşılığı dolar. Psikolojik karşılığı dolmaz. Ancak takım için duyduklarım "Adeta halay çekerler" yönünde... "Futbolcular rahatlayacak" deniyor.Takım içindeki kavga gürültü bazen işe yarar. Osmanlıspor maçında bakıyorum Galatasaray'a uysal bir takım var sahada...

Cüneyt kaptana da şaşırıyorum. 2 ay önce sen yöneticiydin şimdi içerideki sırları dışarıya söylüyorusun. Önder Özen de Beşiktaş'tan ayrıldı ama ben ondan Beşiktaş hakkında çok az şey duydum. Ama burada iki gün sorna içerideki bilgi dışarı çıkıyor. Direkt tanığı tarafından duyulunca tartışmaya da kapanıyor. 

"Telles'ten beklenti çok yüksekti"

Brezilya'da onun için 'iyi bir sol kanat oyuncusu' deniyordu. Ancak sol bek değil. 'Sol kanat' deniyordu. Galatasaray'a gelmeden önce iyi işler de yapmıştı. Hücuma da baya destek evren bir oyuncu ancak burada ondan beklentiler çok yüksekti. 

"Galatasaray kamuoyuna anlatamıyor"

Galatasaray maddi krizi, "Çok fazla gürültü çıkarmadan halledebilirim" diye düşündü herhalde... Ya da insanlara anlatamadılar. Ama iş Ibrahimovic'ten başlayınca ve sonunda "Bizi zor durumda bırakmak için onlar çıkardı bu transferi" deyince tepki aldılar. Ama bunu anlatabilirlerdi ve gürültü çıkmazdı. Çünkü Beşiktaş anlattı ve sorun olmadı. Belki de Galatasaray markasına zarar vereceğini düşündüler. 

Sneijder de söylüyor, 'Bana verilen sözler bu değildi. Avrupa kadrosu böyle olmayacaktı.' diyor.

"Sen Selçuk'san bunlar konuşulur"

Bir kulüpte herhangi bir organizasyonda Selçuk ağırlığında bir oyuncu varsa, -ki Abdullah Avcı'nın milli takımdan ayrılma sebeplerinden biridir Selçuk'un kadroya alınmaması, öyle ağırlıkta bir oyuncu- insanlar bu tür sorunlarda sana geliyorsa, Burak'la bu kadar yakınsan bunlar konuşulur. Bunda anormal bir durum yok. Platini için de, Baresi için de konuşuldu. Sen senede 3.5 milyon euro alacaksın, Galatasaray'ın kaptanı olacaksın... O zaman bunlar konuşulur. 

"Tolgay en kritik oyuncu"

Tolgay Beşiktaş'ın orta sahasındaki en kritik oyuncu. Bu yaşta Tolgay gibi bir oyuncuyu almaya kalkarsan cebinden çok para çıkar. Zaten aradılar alamadılar. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI