radyobir
radyobir

"G. Saray puan kaybedecek..."

"Puan farkı suni" "Rakipler takılacak" gibi tahminleriyle bu sezon adından söz ettiren Aykut Kocaman yine iddialı konuştu: Galatasaray deplasmanda 26 gol atıp, 23 gol yedi. Buna baktığımda, dış sahada puan kaybı bekliyorum.

06 Mayıs 2018 10:57 | Kategori:

Fenerbahçe'nin zirve iddiası her geçen gün güçleniyor. Başakşehir’in yaşadığı puan kaybı, Sarı-Lacivertliler’i iyice iştahlandırdı. Teknik patron Aykut Kocaman, son 3 haftayla ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Daha önce zirvenin 8 puan gerisindeyken, "Puan farkı suni” açıklamasıyla gündeme oturan, daha sonra zirve yarışındaki rakiplerin takılacağını öne süren Kocaman’dan yeni bir iddia geldi.

‘En önemlisi 3’te 3 yapmak’

Galatasaray’ın deplasman performansına dikkat çeken 53 yaşındaki çalıştırıcı, "Deplasmanda 26 gol atıp 23 gol yemişler. Kazanmak için onlara 1 gol yetmiyor gibi görünüyor. Galatasaray’ın dış sahada puan kaybetmesini bekliyorum. Tabii en önemlisi bizim 3 maçımızı da kazanmamız. Bunu başarıp, nerede olduğumuzu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Kendimi yedek bıraktım’

Aykut Kocaman, kendisi için adaletin çok önemli olduğunu söyleyerek, "Birçok oyuncu üzerinden, oynatmadığım gerekçesiyle eleştiriliyorum. Ancak ben adaletli olduğuma inanıyorum. İstanbulspor’da oyuncu-hocayken kendimi bile yedek bıraktım. Adaletli olmak için daha ne yapabilirim" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI