radyobir
radyobir

"Galatasaraylı futbolcularla fotograf çektirme"

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Beşiktaş ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları dev derbiyle ve ezeli rakipleri Galatasaray'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

03 Ekim 2017 11:13 | Kategori:

Fenerbahçe'nin sezon başında Lyon'dan kadrosuna dahil ettiği yıldız futbolcu Valbuena, Beşiktaş derbisi ile ilgili Fransız basınına ilginç açıklamalarda bulundu. Fransa Milli Takım formasını da giyen tecrübeli futbolcunun gündem yaratacak açıklamaları şöyle...

"Türkiye'de rekabet çok üst seviyede. Kulüpten birileri beni Galatasaray oyucusu ile aynı karede fotoğraf çektirmeme konusunda uyardılar. Taraftarların bu konuda çok hassas olduklarını söylediler. Ben de dikkat ediyorum."

"Türkiye'ye gelişimde çılgın bir karşılama oldu. İlk başta doğrusunu söylemek gerekirse havaalanından itibaren taraftarın aşırı ilgisinden biraz korktum. Şu an bu durumu anladım ve bu güzel tablonun karşılığını vermek için çabalıyorum."

"Bu kadar kolay milli takıma veda edemem. Çalışmaya devam edeceğim. Benim için en önemli olan keyif almak ve mutlu olmak. Fransa Milli Takımı forması giymekten her zaman gurur duydum, her zaman da duyacağım. Mücadelem her zaman ülkem için olacak."

"Hayatımda ilk defa bir maçta bu kadar kırmızı kart gösterildiğini gördüm. Beşiktaş derbisi benim için unutulmaz bir maç olarak hafızamda kalacak. Böyle olunca sahada taktik falan kalmıyor. Benim için ömür boyu bir hatıra olarak kalacak bu karşılaşma. Kazandığımız için de ayrıca çok mutluyum o zorlu maçı."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI