radyobir
radyobir

"Game of Thrones"un prensesi

Keskin Bıçak şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Dilek Pehlivan, enerjik klibiyle son dönemin en farklı işine imza attı.

22 Ağustos 2021 17:20 | Kategori: Magazin

Game of Thrones setini andıran video klip çekimleri için güzel şarkıcı, 1 ay kılıç kullanma dersleri aldı. Sergilediği kılıç performansıyla göz dolduran Pehlivan, şarkının klibinde oyunculuğunu da adeta konuşturdu.

Fotoğraf çekimlerinde Game of Thrones’un narin prensesi Daenerys Targaryen’e benzetilen ünlü şarkıcı, klibinde yer alan demir taht, kılıçlar, mızraklar, şövalyeler ve ateş dansçılarıyla izleyenleri büyülü bir dünyaya götürüyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesinde ise başarılı Dj Murat Uyar imzası bulunuyor. Amerikalı dağıtım şirketi Tunecore ile dünya genelinde müzik severlerle buluşan ‘Keskin Bıçak’ ezber bozan sounduyla pop müziğin çıtasını yükseltiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI