radyobir
radyobir

"Gözümü kapatmaya gelmiyor"

Şarkıcı Fatih Ürek geçtiğimiz gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi.

19 Kasım 2018 20:42 | Kategori: Magazin

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ürek "her şey yolunda gidiyor , fakat bu sıralar inanılmaz bir tempo ve yoğunluk içerisindeyim bir taraftan program , diğer taraftan konserler, inanın evimi taşıdım daha hiçbir şeyi yerleştiremedim bazen gözümü dinlendireyim diyorum koltukta uyuya kalıyorum o kadar yani” dedi.

TANIMADIĞIM BİRİSİNDEN TOKAT YEDİM YEMİŞTİM

Konu son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarından açılınca Ürek ilk sahne yıllarında yaşadığı  bir olayı anlattı " ilk sahneye çıktığım yıllardı  adamın birisi beni yanına çağırdı sonra elini kaldırdı şak diye bir tokat yapıştırdı bana . hiç beklemediğim bir hareketti tabi bende olayın şokuyla bir tepki veremedim . ama yıllar geçti aradan adam yanıma gelip benden özür dilemişti "dedi.  Özellikle eski yıllarda Psikolojik baskının çok yaygın olduğunu söyleyen Fatih Ürek sözlerine şöyle devam etti " Eskiden assolistlerin döneminde sahnedeyken gönderilen çiçeklerin içinde kurşunda olurmuş , bazı şeyler mecbur kılınırmış mesela program sonrasında kallavi abilerle çay içmek zorunda kalırmışsın . şimdi öyle bir şey yok tabi ki” dedi.

IŞIN NEREDEN ÇIKTI BU ŞİMDİ?

Geçtiğimiz günlerde Işın Karaca’nın bir tv programına bağlanarak, ben Sedat Doğan ile evliyken İrem Derici benim kocama evlilik teklifi yaptı İddaları sorulan Ürek "gereksiz bir mevzu olmuş Işın ne gerek var böyle şeylere sen zaten eski eşinle hatırlanmak istemiyordun nereden çıktı bu şimdi” diyerek nasihatlerde bulundu.   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI