radyobir
radyobir

"Hayatımda kimse yok!.."

Oyuncu Gökçe Bahadır önceki akşam İstinye Park AVM'de görüntülendi. Alışveriş sonrası elinde poşetlerle objektiflere yansıyan Gökçe Bahadır, setten alışverişe geldiğini belirtti.

11 Nisan 2018 02:41 | Kategori: Magazin

Rol aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinden ayrılacağı konuşulan Bahadır, bunun sorulması üzerine "Öyle bir şey yok. Biz de nereden çıkıyor diye düşünüyoruz. Yolumuza devem ediyoruz” diye konuştu.
 
Mert Fırat’la sık sık aşk yaşadıkları yönde yorumlar yapılan Gökçe Bahadır, bu konuya açıklık getirdi.

Bu tarz haberlerin Mert’le arasını bozmadığını belirten Bahadır, "Mert’le arkadaşlığımız gayet iyi devam ediyor. O da bende gerekli açıklamaları yaptık. Bu haberler yüzünden aramıza mesafe koymadık. Arkadaşlığımız sürüyor. Herhalde dizideki partnerlerin kaderi bu. Yakıştırma yapılıyor” dedi.

Mert Fırat’ın aşk yaşadığı Hande Doğandemir’in set ziyaretlerinde bulunduğunu söyleyen Bahadır, "Hande sete geldiği zaman konuşuyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. İnşallah bu konular son bulur” dedi.

Bahadır son alarak hayatında kimsenin olmadığını söyledikten sonra AVM’den ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI