radyobir
radyobir

"Hayatımdan çok memnunum!.."

71 yaşındaki Ajda Pekkan önceki akşam Tarabya Kıyı Balık'ta arkadaşlarıyla bir araya geldi.

11 Aralık 2017 01:50 | Güncelleme :11 Aralık 2017 21:44 | Kategori: Magazin

Yemek çıkışı görüntülenen Pekkan, muhabirlerin "Efendim, VIP aracınız burada. Taksiye binmeniz gerek yok" sözlerine "İyi akşamlar arkadaşlar. Sizinle karşılaşacağımı biliyordum. Taksiye bineceğim. Biraz değişiklik olsun canım" dedi.

HAYATIMDAN ÇOK MEMNUNUM

Habercilerin "Sosyal medya paylaşımlarınız çok konuşuluyor. Herkes Ajda Pekkan'ın gençlik formülünü konu alıyor sohbetlerine. Bir sırrınız var mı gerçekten?" şeklindeki sorusuna "Aman çocuklar. Bu işlerle hiç uğraşmıyorum. Hayatımdan çok memnunum" yanıtını verdi.

TARKAN ZATEN ALMAN VATANDAŞI

"Tarkan Bey Alman Konsolosluğu'na oturum izni için başvurdu. Bu konu hakkında düşünceleriniz var mı?" şeklindeki soruya Ajda Pekkan "Ben de Kıbrıs vatandaşlığı aldım. O konuda bir şey yok yahu. Bunlar gayet normal. Zaten Tarkan Almanya'da oturmuyor mu? Zaten Tarkan kendisi Alman vatandaşı biliyorum. Çok normal bunlar" şeklinde cevap verdi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI