radyobir
radyobir

"İbrahim ne yazık ki çocuklarımın babası!.."

İbrahim Kutluay'la boşanma davası gergin bir şekilde devam eden Demet Şener'den milli basketbolcu'ya sert sözler...

12 Nisan 2017 00:10 | Kategori: Magazin

Eski eşi İbrahim Kutluay'a ihanet iddiasıyla boşanma davası açan Demet Şener sonunda gemileri yaktı. "Ben de suçlu olsam susarım" diyerek eski eşine göndermede bulunan ünlü model, barışmayı düşünmediğini ve kararının kesin olduğunu söyledi. Elinde kanıtları olduğunu anlatan Şener "Sadece zinadan dolayı boşanma davası açıldı. Maddi manevi tazminat istedik onun dışında delillerimizi sunduk. İlk başlarda barışma teklifi geldi ama barışma yok, ben kararımı verdim kesindir" şeklinde konuştu. 

Ömür boyu görüşeceğiz

Kutluay'la ortak noktalarının çocukları olduğunu ve bu nedenle görüşeceklerini de söyleyen ünlü model bir soru üzerine "Bu insan evimden çocukları alıp geri getiriyor. Sadece Bebek'te mi karşılaşacağız? Ortak çocuklarımız var ömür boyu karışılaşacağız. Evimin kapısında görüyorum çocukları alıp geri götürüyor" yanıtı verdi. 

Çocuklarım bana kar

İbrahim Kutluay'a karşı sinirli olmadığını da sözlerine ekleyen Şener, "İbrahim Bey sizin için ne ifade ediyor?" sorusu üzerine "Çocuklarımın babasını ifade ediyor ne yazık ki. Keşkelerim yok iyi ki yaptım pişman değilim. Çok güzel iki çocuğum var onlar bana kar. Keşkeşi ben değil yapan der herhalde" diyerek sert sözler kullandı.  

Güzel, zevkli ve çekişmeli dava yaşıyoruz

Şener'in avukatı Aslı Hatemi'nin karşı tarafa nafaka tahsili için icra takibi başlattıklarını anlatıp, "Güzel zevkli çekişmeli boşanma davası yaşıyoruz. Mal paylaşımı açmadık. Boşanma davası açtık" şeklindeki sözleri dikkat çekti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI