radyobir
radyobir

"İçerde" ekranlara veda etti

'İçerde' dün akşam ekranlara veda etti. Milyonların ekran başında ortak olduğu heyecan fırtınasına 1500'e yakın vatandaş da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen final galasında eşlik etti. Dizinin oyuncularının katıldığı gala yoğun izdihama neden olurken, 'İçerde'nin yıldızları, "Bize gösterdiğiniz ilgi göğsümüzü kabarttı. Belki şimdi gidiyoruz ama sizi asla unutmayacağız" diyerek ekranlara veda etti

20 Haziran 2017 16:32 | Kategori: Magazin

"İçerde”, dizisi dün akşam yayınlanan 39. bölümüyle ekranlara veda etti. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 'İçerde' dizisinin final galasına ekip tam kadro olarak katılarak adeta gövde gösterisi yaptı. Kırmızı halı geçişi esnasında vatandaşların yoğun izdihamı eşliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan dizinin oyuncularından Çağatay Ulusoy, "Bir sezon boyunca bize gösterilen ilgiye layık olmaya çalıştık. Bu seyirci her şeyin iyisini hak ediyor" dedi. Bensu Soral ise, "Şu an oldukça heyecanlıyım. İçerde dizisi hepimize güzel anılar bıraktı" diyerek duygularını ifade etti. Dizinin diğer oyuncular ise, "Burada bize gösterdiğiniz ilgi hepimizin göğsünü kabarttı. Belki şimdi gidiyoruz ama sizi asla unutmayacağız" diyerek alanda alkış fırtınası yaşanmasına neden oldu. 

1500'e yakın kişi izledi

Gecenin sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği geceye dizinin müziklerini yapan Toygar Işıklı'nın sergilediği performans damgasını vurdu. Dizinin oyuncularının yanı sıra başta Arzu Sabancı, Aslı Sabancı, Jülide Ateş, Tuba Ünsal, Özcan Deniz ve Burak Kut eşi Cansel Yeni başta olmak üzere 1500'e yakın vatandaşla birlikte 'İçerde'nin final bölümünü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda izledi. Geceden elde edilen gelir Tekirdağ'da yapılacak MİKA-DER ve İÇERDE Spor Rehabilitasyon Merkezi'ne aktarıldı. Öte yandan Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda dizinin oyuncularının bugüne kadar giydiği kıyafetlerde sergilendi.

Final sonrası duygu dolu dakikalar yaşandı

Final bölümünün bitmesinin ardından salondakilerin yoğun alkışları arasında yeniden sahneye çıkan 'İçerde'nin yıldızları milyonların önünde saygıyla eğildiklerini ifade ederken kendilerini destekleyenlere teşekkür etti. İlk olarak söz alan Çağatay Ulusoy, "Umarım size keyif vermişizdir. Desteğiniz bize fazlasıyla güç verdi. Başka projelerde görüşmek üzere" dedi. Aras Buluy İynemli ise, "Bugünü unutmamız mümkün değil. Bizi kucakladığınız için size minnettarız" şeklinde konuştu. 'İçerde'nin Davut'u Rıza Kocaoğlu ise, "Bu yıl hem 'İçerde' hem de Göztepe beni çok mutlu etti diyerek salondakilerle birlikte hep bir ağızdan Göztepe marşını söyledi. Son olarak söz alan usta oyuncu Uğur Yücel ise, "Bir gün lokantada yemek yediğim esnada garsonun biri yanıma gelip, "Uğur abi halk sizi sert bir karakteri oynayacağınız rolde görmek istiyor. İçerde dizisinde Kebapçı Celal'ın karşısına çıksan fazlasıyla estirirsin" demişti. O dönem daha 'İçerde'nin kadrosuna dahil olmamıştım. Bu olaydan iki saat sonra Ay Yapım'dan bu teklifi aldım" diyerek herkesi şaşırttı. Öte yandan galaya katılmayan Çetin Tekindor'un nerede olduğu sorulması üzerine Yücel, verdiği "İçerde" yanıtıyla herkesi kahkahaya boğdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI